Societat

Les botigues del Barri Antic i de la Pallisa es disfressen per impulsar el comerç de proximitat

Per Cristina Sierra

La Llibreria Carlin va participar amb la iniciativa de VilaCentre disfressant-se divendres i dissabte

El passat dissabte al matí, la plaça de Josep Martí i Nolla va acollir l'esmorzar de Carnaval organitzat per l'Associació de Comerciants VilaCentre i els comerços de la zona de la Pallissa. L'esmorzar va ser tot un èxit, ja que es van servir 350 racions de coca amb xocolata i hi va haver gent que es va quedar sense esmorzar. Aquest acte posava el punt i final a una setmana de festa a la zona de la Pallissa i del Barri Antic, ja que els comerciants van anar disfressats per celebrar Carnaval.

Duran tota la setmana, els comerços ubicats al carrer de Jacint
Verdaguer i de Pere III i totes les paradetes del Mercat de la Vila es van disfressar de pirates i van decorar les seves botigues, mentre que els comerços del Barri Antic es van disfressar el divendres i dissabte i també es va decorar la plaça d'Espanya. Totes les persones que durant aquests dies van comprar en algun dels establiments se'ls hi va donar un tiquet per l'esmorzar de dissabte.

Tal com va apuntar
la presidenta de l'Associació –Tere Recasens–, aquesta iniciativa tenia l'objectiu d'incentivar el mercat en temps de crisi i oferir un comerç proper i de qualitat. Des dels comerços ja han apuntat que el Carnaval se celebrarà cada any, impulsant cada cop més el comerç de proximitat i la festa.

La xocolatada va comptar amb una nombrosa participació a la plaça de Josep Martí i Nolla

Foto de grup d'alguns dels comerciants del barri de la Pallissa disfressats de pirates

Comenta aquest article