Societat

Uns 200 alumnes de l'escola Joan Ardèvol i de les llars d'infants La Cuca i Maria Dolors Medina celebren el seu Carnaval al Pinaret

Per Berta Ruiz

Un moment de la celebració del Carnaval al Parc del Pinaret, el passat divendres al matí

Prop d'uns 200 alumnes cambrilencs de l'escola Joan Ardèvol i de les llars d'infants La Cuca i Maria Dolors Medina van celebrar la seva particular festa de Carnaval conjunta, al Parc del Pinaret, el passat divendres al matí, com venen fent en els darrers anys. S'hi van donar cita els més menuts de l'escola Joan Ardèvol, uns 150 xiquets i xiquetes dels cursos de P-3, P-4 i P-5 i els cursos de P-2 de la llar d'infants La Cuca, amb una vintena d'alumnes i una trentena més de la llar d'infants Maria Dolors Medina.

Els alumnes de l'escola Joan Ardèvol van disfressar-se de "Cardio" que és la mascota del Programa de Salut Integral (SI) promogut pel doctor Valentí Fuster. Es tracta d'un programa educatiu escolar que promou els hàbits saludables, entre els escolars de 3 a 16 anys. Des de l'escola, tal com va explicar el director del centre –Enric Masdeu– a Revista Cambrils Diari Digital, s'han sumat a aquesta iniciativa durant els mesos de febrer i març i cada setmana treballen un missatge saludable relacionat amb una alimentació sana i amb el foment de l'esport. Per tot plegat, els alumnes anaven disfressats amb uns cors. Els alumnes de La Cuca anaven disfressats de tucans, mentre que les mares anaven de domadores d'ocells. Per la seva part, els més petits de la llar d'infants Maria Dolors Medina portaven disfresses d'indis. Aquests darrers, com venen fent cada any, van sortir des del seu centre i van passar per l'escola Joan Ardèvol a recollir els alters alumnes, des d'on van iniciar una petita rua per l'avinguda del Mil·lenari fins al Parc del Pinaret.

Al Parc del Pinaret, els més menuts van poder ballar i cantar amb un animador i van tancar la festa amb una gran guerra de confeti. La festa va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article