Esports

Excel·lent actuació dels tiradors cambrilencs en la primera prova del GPI Catalunya de tir al plat

Per Redacció



Ferran Barceló i Antoni Ruiz Nat a les instal·lacions del Club Tàrraco, en una imatge d'arxiu
Excel·lent actuació la que van protagonitzar els tiradors cambrilencs Ferran Barceló, Antoni Ruiz Nat i Antoni Ruiz Pérez en el Gran Premi Internacional Catalunya en fossat olímpic, disputat aquest darrer cap de setmana a Mollet del Vallès. Ferran Barceló va ser el segon classificat de la prova mentre que Antoni Ruiz Nat va ser el quart. Antoni Ruiz Pérez, per la seva part, va quedar segon en la categoria de veterans.
A banda dels resultats individuals, Ferran Barceló i Antoni Ruiz Nat, adscrits al Club Tàrraco, es van proclamar campions d'equips per clubs i Ferran Barceló, a més, campió d'equips per cases comercials.
Aquesta primera prova del campionat va comptar amb la participació de 66 tiradors i es va disputar en unes condicions meteorològiques en les que imperava el fred intens.
Ferran Barceló i Antoni Ruiz nat estan classificats per a competir dins la selecció catalana de tir al plat en la Copa del Rei, que es disputarà a finals d'aquest mes de febrer a la població de Vera (Almeria).

Comenta aquest article