Informació general

El regidor d'Urbanisme, Joan Recasens, opta a encapçalar la llista d'ERC a les properes eleccions municipals

Per Judit Pinazo



El regidor d'Arquitectura i Urbanisme –Joan Recasens– en el ple del passat 27 de gener
El proper  7 de març se celebraran les eleccions primàries dins la secció local d'ERC per tal de decidir qui encapçalarà la llista del partit en les properes eleccions municipals. De moment es pot afirmar que Jordi Savall no repetirà com a cap de llista i que l'actual regidor d'Arquitectura i Urbanisme –Joan Recasens–,  ja ha començat a fer els primers passos per optar a ser el cap de llista del partit. En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, Recasens va dir: "bastants militants em van demanar que presentés la meva candidatura, i és el que he fet. El passat dijous 16 de febrer vaig presentar les línies que hauria de tenir el programa local, que és el que vull per Cambrils". Recasens va assegurar que ja compta amb les signatures necessàries per presentar-se a cap de llista, que han de representar un 20% del total dels militants de la secció local d'ERC, que compta amb prop de 70 militants.

Un cop se celebri l'elecció del cap de llista, cal que el comitè electoral, juntament amb el cap de llista escollit, triïn quines persones han de formar part de la resta de llista electoral. Segons Joan Recasens, "en cas que surti elegit com a cap de llista, el que proposaré és que Jordi Savall m'acompanyi a la llista com a número dos. La resta de la llista s'haurà de consensuar amb els militants".

D'altra banda cal dir que Lluís Pàmies, que va ser regidor d'ERC durant la legislatura 1995-1999, ha dit a Revista Cambrils Diari Digital que no pensa presentar-se a l'elecció el proper 7 de març.

Comenta aquest article