Informació general

La cambrilenca Maricel Llaveria és designada secretària de comerç i turisme de la Comissió Executiva del PSC del Camp de Tarragona

Per Redacció



Imatge d'arxiu de Maricel Llaveria
La cambrilenca Maricel Llaveria ha estat designada secretària de comerç i turisme de la nova Comissió Executiva del PSC. El passat dissabte al matí, el Congrés dels socialistes del Camp de Tarragona va escollir a Josep Fèlix Ballesteros com a primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona pels propers quatre anys. Ballesteros va obtenir el suport del 98% dels 135 delegats al Congrés que representaven a totes les agrupacions socialistes de les comarques tarragonines.

Pel que fa a la nova Comissió Executiva, destaca l’entrada d’un nombrós grup de persones joves que ja disposen d’una sòlida formació i experiència política. Així, han estat elegits membres de l’executiva: Xavier Sabaté, com a president, Francesc Vallès, com a viceprimer secretari i portaveu, Joan Ruiz, com a secretari d’organització, Imma Costa, com a secretaria d’implantació territorial, Martina García, com a adjunta a aquesta secretaria i Josep Maria Bonet, com a secretari d’acció política i electoral.

Per la seva part,  la secció local del PSC encara no ha fixat la data per fer l'assemblea que escollirà la nova junta local, però probablement serà abans de meitats del proper mes de març.

Comenta aquest article