Esports

Victòria del Cambrils d'hoquei i empat del CH Cambrils, en handbol, que els situa en llocs d'ascens

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils Víctor pugna per la pilota davant d'un jugador del Jesús Catalònia en el partit disputat ahir a la tarda a l'estadi municipal de futbol

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - Jesús Catalònia 1

El Cambrils va poder aconseguir l'empat davant el Jesús Catalònia als darrers compassos del partit i sumar un punt més cap a la seva escalada en la classificació. La primera part es va jugar de poder a poder, sense que cap dels dos equips imposés el seu domini en el joc. El Jesús Catalònia es va avançar al marcador, al minut 29 de partit, al rematar un córner en una jugada d'estratègia. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la segona part va continuar el frec a frec entre els dos equips. Els cambrilencs van intensificar la seva pressió en els darrers vint minuts de partit i al 80 va arribar el gol de l'empat després que Adrià enviés la pilota al fons de la porteria rival amb un xut fet des del mig del camp. El Cambrils encara va disposar d'un parell d'ocasions per a marcar però el resultat ja no es va moure.
La propera setmana hi ha descans en les competicions de futbol en motiu de les festes de Carnaval. El proper partit es disputarà el darrer cap de setmana del mes de febrer i el FC Cambrils jugarà al camp de l'Olímpic Mora d'Ebre.

Tercera Catalana

Unió Astorga 1 - Cambrils United 1

Al Cambrils United se li van escapar els tres punts en el tram final del partit, després d'haver dominat amb claredat durant bona part de l'encontre. Els primers 45 minuts van ser de domini alternatiu, però cap dels dos equips va aconseguir obrir el marcador. A l'inici de la represa, en el minut 10, l'equip cambrilenc s'avançava en el marcador després d'un gol obra de Recasens. Amb el marcador a favor, el Cambrils United va fer-se amb el domini absolut i va disposar de nombroses ocasions per ampliar l'avantatge, però no es va mostrar gaire encertat de cara a porteria. A banda, l'àrbitre tampoc va voler xiular un parell de penals que van ser reclamats per l'equip cambrilenc. A falta de cinc minuts pel final del partit, en el minut 40, els locals aconseguien la igualada, després d'una ràpida jugada de contraatac.
La propera jornada, a celebrar d'aquí a dues setmanes, el Cambrils United rebrà la visita de l'Escola de Futbol la Pastoreta.

Escola Futbol la Pastoreta 4 - Marina 1

Nova derrota del Marina al camp de La Pastoreta per un contundent 4 a 1. Al llarg de la primera part, el partit va ser força disputat i no va ser fins a les acaballes del primer període quan els locals van aconseguir avançar-se en el marcador. En la represa, les coses es van posar molt complicades pel Marina que no va poder reaccionar ni capgirar el marcador advers. La Pastoreta va tornar a marcar per partida doble i de forma gairebé consecutiva, en els minuts 48 i 52. Novament, en el minut 66, l'equip reusenc sentenciava el partit fent pujar el quart gol al marcador. Tres minuts després, en el 69, el Marina marcava el gol de l'honor a càrrec de Javier Ochoa.
La propera jornada, el Marina jugarà contra el Mas Pellicer.

Quarta Catalana

Vilafortuny 6 - Internacional de Reus 2

El Vilafortuny va sentenciar el partit per la via ràpida davant el cuer de la categoria. A la mitja part del partit el resultat ja reflectia un contundent 4 a 1 a favor dels cambrilencs. L'1 a 0 el va fer Fonfreda al minut 12, el 2 a 0 el va fer Viera al minut 23 de partit. David Mata va fer el 3 a 0 i el 4 a 0, als minuts 33 i 36 de partit. Per la seva part, l'Internacional de Reus posava el 4 a 1 en el minut 40 de partit. A la segona part van seguir caient els gols del bàndol local. Al minut 50 tornava a ser Viera qui marcava posant el 5 a 1 al marcador i 7 minuts després, el mateix Viera, feia el 6 a 1. El definitiu 6 a 2 el marcaven els reusencs al minut 88 de partit.
El proper partit, que es jugarà el darrer cap de setmana de febrer, el Vilafortuny jugarà al camp de l'España Canonja.

Jordi Mirado controla la bola davant de la porteria del Masquefa en el partit disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Cambrils CH Carvisa 6 - CP Masquefa 3

El Cambrils va aconseguir una victòria molt important davant el Masquefa en un partit que va estar marcat per tres fases: una primera part sense gols; una segona amb deu minuts pel Masquefa i un quart d'hora per l'equip local.
La primera part del partit va començar amb pressió dels cambrilencs però no hi va haver cap ocasió clara de gol per les dues parts. La segona part va començar de la mateixa manera i Mena va aconseguir el primer gol dels cambrilencs. Tot semblava encarrilat però el Masquefa va augmentar la pressió i als 20 minuts de la segona part va empatar el partit. Uns segons de desconcert local va donar lloc a que l'equip visitant s'avancés al marcador amb el segon gol. En aquest moment, el Cambrils va desaparèixer del partit i el Masquefa ho va aprofitar per marcar el tercer gol. Just en aquell moment, el Cambrils va reaparèixer i a l'últim quart d'hora de partit, els cambrilencs van demostrar el seu millor joc. Miki Castel va aconseguir el segon gol i Jordi Mirado va empatar el partit amb un fort xut. En els darrers 10 minuts, Francesc Arcos va fer pujar el quart gol al marcador i va donar pas a la remuntada. Un minut més tard, Arcos va marcar el cinquè gol i, en els darrers dos minuts, Mena va aconseguir el definitiu 6-3.
Amb la victòria, els cambrilencs es troben en el segon lloc de la classificació, només a tres punts del primer classificat. El proper cap de setmana el Cambrils visita la pista del Terrassa.

Bàsquet

Cantaires de Tortosa 90 - CB Cambrils 83

El CB Cambrils va perdre el partit després que el Cantaires forcés la pròrroga en el darrer moment del temps reglamentari. El partit va tenir un clar protagonista en un jugador de l'equip tortosí que va aconseguir anotar 39 punts, 21 dels quals els va fer anotant 7 triples. Precisament el triple que va forçar la pròrroga el va fer aquest jugador així com 6 dels punts del període prorrogat. D'altra banda, durant el partit el Cambrils havia plantat cara al Tortosa aconseguint parcials favorables en el segon i tercer períodes.
Aquest proper dissabte, el CB Cambrils rep a casa al líder de la categoria, el CB Valls.

Handbol

CE Molins de Rei 39 - CH Cambrils 39

Punt molt important el que va sumar l’equip, ahir, a la pista del segon classificat. Els cambrilencs es presentaven disposats a deixar-se la pell per sumar dos punts més de cara a la fase d’ascens, però es van trobar un rival de gran nivell i el partit va ser digne de dos aspirants a pujar de categoria.
La primera meitat va començar amb els dos equips molt concentrats i amb els atacs superant les defenses amb certa facilitat. Els cambrilencs van gaudir dels primers avantatges, però mai superiors a dos gols. Aviat els locals van aconseguir igualar el marcador i situar-se per davant, però les distàncies seguien sent molt curtes i fins al descans els empats es van anar succeint en el marcador, fins que en la última jugada de la primera part, els cambrilencs van transformar una acció brillant i van arribar amb el 18-19 a la fi dels primers trenta minuts.
L’inici del segon temps va ser molt esperançador per als cambrilencs que van ampliar l’avantatge fins a tres gols i durant un bon tram del segon temps van tenir a ratlla als molinencs, però superat l’equador del segon període els locals van tornar a empatar el partit. Aleshores, els cambrilencs van treure forces i en uns minuts fantàstics van aconseguir quatre gols de renda, a manca de poc més de sis minuts, però llavors una rigorosa exclusió i la fortuna dels locals en agafar el rebot de dos llançaments que el porter cambrilenc havia aturat, van permetre als molinencs tornar a igualar el marcador a falta de vint segons. Els cambrilencs van tenir l’últim atac, però el primer llançament va acabar al pal i després del rebot i amb el temps acabat, l’últim llançament va anar fora.
Una llàstima per als cambrilencs només poder sumar un punt després del desenvolupament del partit, però continuen en la bona línia i afrontaran un partit de tràmit aquest proper cap de setmana a la pista del Sant Joan Despí, a la espera de l’última jornada on visitaran Valldoreix amb l’objectiu de sumar els últims punts de cara a la fase d’ascens.

Handbol base

Juvenil masculí: CH Cambrils 49 – H Esplugues 22
L’equip juvenil continua comptant els seus partits per victòries i ja en van onze. Aquest dissabte es va desfer amb moltíssima claredat de l’Esplugues. Ara, estan a l'espera que arribi el partit amb la Safa Horta, per jugar-se el primer lloc del seu grup de cara als quarts de final.

Cadet masculí: H Cornellà Ràpid 31 – CH Cambrils 29
Derrota ajustada de l’equip cadet, que continua lluitant per escalar posicions, però que en un grup molt igualat, ha patit algunes derrotes molt ajustades contra rivals directes, que no li permeten seguir en la línia ascendent que semblava portar des de feia algunes jornades.

Cadet femení: CH Cambrils 24 - CH Agramunt 10
Victòria contundent de les noies de l’equip cadet, que continuen amb la magnífica temporada que estan portant i se situen líders del seu grup de la copa de primera catalana.

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

CFS Esparreguera 4 - CFS Laguna 2

El Laguna va disputar un gran partit davant el líder del grup i va disposar d'ocasions molt clares per escurçar distàncies amb l'Esparreguera. La primera part del partit va començar amb un Laguna molt fort i pressionant als jugadors de l'Esparreguera. Al minut 11, Àlex aconseguia el primer i únic gol de tota la primera part.
La segona part va començar amb un Laguna defensiu però els jugadors locals van aprofitar un error dels cambrilencs per igualar el marcador al minut 23. Els errors tàctics van ser clau en aquest partit, ja que en tres errades dels cambrilencs van venir els tres gols de l'Esparreguera, als minuts 38 (2-1; 3-1) i al minut 39(4-1). Albert, en una jugada de cinc, va aconseguir el definitiu 4-2.
El Laguna jugarà el seu proper partit a casa, el dissabte 25 de febrer, davant l'Olímpic La Floresta.

Preferent Catalana
 
El Mediterrani es va imposar a la Pobla de Montornès en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CFS Mediterrani G.Sirvent 4 - Pobla de Montornès 2

 
El Mediterrani va sumar la segona victòria consecutiva a casa davant la Pobla de Montornès per un resultat de 4 gols a 2 en un partit on els jugadors cambrilencs no van estar gaire inspirats en el aspecte ofensiu i la Pobla de Montornès va demostrar el perquè ocupa la penúltima posició de la classificació ja que en tot moment es va mostrar nul en atac i massa dur en defensa.
En els  cinc primers minuts de partit, el Mediterrani va sortir molt endollat i en la primera jugada del partit, després d'una forta pressió al contrari per recuperar la pilota, David inaugurava el marcador. Durant els primers minuts el Mediterrani va disposar de diverses ocasions molt clares per marcar i deixar sentenciat el partit a la mitja part, però poc a poc la intensitat del joc dels cambrilencs va decaure i les ocasions de gol també van minvar i els jugadors del Mediterrani jugaven amb molta precipitació i sense les idees clares. 
A l'inici de la segona part, els jugadors del Mediterrani van sortir amb ganes  de resoldre el partit el més aviat possible, sense haver de patir al final del partit. Als dos minuts de la segona part, Joan, després d'una gran jugada feia pujar el 2 a 0. Després d'aquest gol, es van veure els millors minuts de joc del conjunt cambrilenc. Sis minuts després del segon gol, Joan va marcar el tercer gol davant una porteria buida. Però un minut més tard va arribar la jugada polèmica del partit, ja que una decisió de l'àrbitre va provocar que del possible 4 a 0 a favor del Mediterrani es passés al 3 a 1.En aquesta jugada, l'àrbitre no va xiular un penal molt clar a favor del Mediterrani per una entrada comesa per un defensa del conjunt visitant a Nino quan aquest es disposava a xutar a porteria buida,i en el contraatac posterior, la Pobla de Montornès va reduir distàncies marcant el seu primer gol. Aquest gol va afectar el rendiment dels jugadors cambrilencs i va provocar moltes pèrdues de pilota. A falta de tres minuts per a la fi del partit, i quan pitjor ho estava passant el Mediterrani, una jugada d'estratègia, sumada a un cop de sort, va permetre a Nino marcar el quart gol. Els darrers dos minuts de partit el conjunt visitant va continuar atacant i pressionant, però només va poder escurçar diferències gràcies a un gol de falta indirecta.
Amb aquesta victòria, el Mediterrani ha pujat dues posicions en la classificació i ara es troba en cinquena posició.
El proper partit, a disputar el proper 25 de febrer, el Mediterrani jugarà a la pista de l'Inter de Calit, a Tarragona.

Tennis taula

Preferent
Cambrils "A" Autoplancha Platino 4 - La Selva del Camp 2

En aquesta jornada, els jugadors més destacats de l'equip van ser Josep Pajuelo, Alfredo Vázquez i Sergi Arribas. Encara queden dos partits clau i l'equip pràcticament haurà assolit l'ascens de categoria a tercera nacional.  

Segona territorial
Reus Deportiu 1 - Cambrils "B" Dynamic System 5
L'equip es manté en la tercera posició de la lliga. En aquesta ocasió, Marc Marchante, David Martínez i Guillermo Servetti van ser els palistes més destacats.
 
Tercera territorial
Cambrils "C" Fonda Montserrat 6 - CTTCornudella "B" 0
Amb aquesta clara victòria, l'equip recupera la primera posició del seu grup i manté les opcions d'ascens de categoria. Els jugadors més destacats van ser Albert Gutiérrez , Isaac Aguado i Miguel Ángel González, que segueix invicte.
 
Promoció
Tarraco "B" 3 - Cambrils "A" Gabinete asesoría Cambrils 2

Comenta aquest article