Societat

Els comerços del Barri Antic i de la Pallissa es disfressaran tota la setmana per celebrar el Carnaval

Per Cristina Sierra

Un moment de la roda de premsa de presentació de la iniciativa de VilaCentre, el passat divendres al migdia a la cafeteria Mar de Tierras

L'Associació de Comerciants VilaCentre endega, aquesta setmana, una nova iniciativa relacionada amb el Carnaval. Tots els comerços del Barri Antic i de la Pallissa es disfressaran per celebrar aquesta festa i impulsar, un cop més, el comerç de proximitat de la zona. El passat divendres al migdia, la presidenta de l'Associació –Tere Recasens–, acompanyada d'alguns dels membres de VilaCentre, va presentar aquesta iniciativa que té l'objectiu d'incentivar el mercat en temps de crisi i oferir un comerç proper i de qualitat.

Durant tota aquesta setmana, els comerços ubicats al carrer de Jacint Verdaguer i de Pere III i totes les paradetes del Mercat de la Vila es disfressaran de pirates i decoraran les seves botigues, mentre que els comerços del Barri Antic es disfressaran el divendres i dissabte i decoraran la plaça d'Espanya. Totes les persones que durant aquests dies comprin en algun dels establiments se'ls hi donarà un tiquet per poder esmorzar coca amb xocolata el proper dissabte al matí a la plaça de Josep Martí i Nolla.

Tal com va explicar Recasens, des de VilaCentre "creiem que si ens involucrem en aquestes festes la gent ens coneixerà millor i ens volem involucrar en coses que es fa al poble". La presidenta va afirmar que la proposta l'havien fet els socis i va apuntar que, de cara als propers anys, la festa s'anirà fent més gran.

Comenta aquest article