Societat

La Unió de Botiguers suspèn la fira de rebaixes Últims Preus d'aquest proper cap de setmana per la previsió de fred intens

Per Redacció



Detall del cartell anunciador de la fira de rebaixes Últims Preus
La Unió de Botiguers ha decidit suspendre la fira de rebaixes Últims Preus que s'havia de realitzar al Port de Cambrils aquest proper cap de setmana, els dies 11 i 12 de febrer, i posposar-la pel darrer cap de setmana del mes de febrer, és a dir, pels dies 25 i 26. El motiu de la suspensió és la previsió meteorològica que hi ha per aquests propers dies en què s'espera un cap de setmana gairebé tan fred com l'anterior.

Segons els pronòstics meteorològics, una tercera bossa d'aire fred entrarà demà durant el dia i farà que dissabte i diumenge les temperatures comencin sota zero arreu, i això significaria que les glaçades podrien ser tan intenses com les del cap de setmana anterior. En algunes comarques interiors el termòmetre podria arribar a baixar fins i tot més que el cap de setmana passat. Segons aquestes previsions, les mínimes cauran per sota dels 0 graus fins i tot a les ciutats costaneres més grans, i a l'interior és probable que en alguns casos es baixi dels 10 sota zero. Les temperatures tornaran a rondar els -15 graus a les valls del Pirineu. Tot i això, en general farà sol i al migdia les temperatures es recuperaran bé.

Comenta aquest article