Informació general

El Centre Cultural acull la presentació de l'Escola Internacional del Camp, un projecte educatiu innovador ubicat a Salou

Per Redacció

Un moment de la presentació del nou projecte educatiu al Centre Cultural, ahir al vespre

El Centre Cultural i Ocupacional va acollir, ahir al vespre, la presentació de l'Escola Internacional del Camp, un nou projecte educatiu innovador i imaginatiu que aplica el model pedagògic Sòcrates Educa. L'acte va anar a càrrec del director general de la Fundació Escola Internacional del Camp (FEIC), Jaume Vilella Bach; el director pedagògic de la FEIC, Claudi Fuster; la Patrona de l'escola, Pilar Campos i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, Francesc Garriga.

Tal com van explicar els responsables, aquesta escola internacional plurilingüe té com a objectiu facilitar l'accés a universitats nacionals i internacionals i formar als seus alumnes perquè puguin comunicar-se en les llengües majoritàries, utilitzar les noves tecnologies i afrontar i adaptar-se als canvis continuats a la societat actual. Cal dir que aquest projecte ofereix una formació integral a alumnes d'1 a 20 anys.

L'escola, que està ubicada a Salou, començarà el proper curs 2012-2013 i fomentarà quatre eixos: la internacionalització, l'excel·lència en l'ús de les noves tecnologies, el compromís amb la comunitat i la sostenibilitat. Els responsables del centre també van explicar el model Sòcrates Educa, que s'arrela a la tradició pedagògica catalana i als millors models d'arreu del món i es fa atenent a la diversitat i a la globalitat, entre d'altres objectius.

Comenta aquest article