Societat

Revista Cambrils estrena un nou disseny i incorpora nous continguts

Per Redacció

Detall  de la darrera edició de Revista Cambrils

L'edició impresa de Revista Cambrils ha estrenat un nou disseny coincidint, també, amb una renovació de continguts i l'estrena de noves seccions. Aquests canvis s'han introduït a l'edició del mes de gener de 2012, que des del passat dissabte s'ha anat lliurant als subscriptors i que, també, es pot trobar a tots els quioscos i llibreries de Cambrils. Aquest redisseny de la publicació arriba en un moment creixent pel que fa a l'audiència del mitjà, que en la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, feta pública el passat 29 de novembre, donava la xifra de 18.000 lectors per a l'edició impresa de Revista Cambrils.

Noves seccions

Revista Cambrils, un any abans de complir els 60 anys d'existència, ha introduït noves seccions retrospectives, amb una que resumeix el contingut de l'edició d'ara fa 40 anys i una altra que sota el nom de "Qui t'ha vist i qui et veu..." destaca una notícia, acompanyada d'una fotografia, compresa en el període entre els anys 80 i principis de la dècada del 2000.
A part d'aquestes seccions de caire històric, també es potencien les seccions amb contingut gràfic amb "la foto rèflex-iva" i la foto per emmarcar, una foto a pàgina completa que sortirà en cada edició.
D'altra banda, l'apartat d'opinió també es potencia amb nous col·laboradors que s'aniran incorporant en els propers mesos.

Regals pels nous subscriptors

Revista Cambrils vol potenciar les subscripcions a l'edició impresa. És per això que qui es faci subscriptor de Revista Cambrils rebrà una col·lecció de 30 làmines; 18 de les quals són de fotografies antigues de Cambrils, 6 són imatges aèries també de Cambrils i les altres 6 són de la nevada que va caure a la nostra població el desembre de 2001. A part de les làmines, qui es faci subscriptor rebrà 4 DVD de regal, tots ells produïts per Revista Cambrils Audiovisuals. Els DVD són "La força d'una rierada", "Revista Cambrils, 50 anys pàgina a pàgina", "Cambrils, paisatges urbans" i el de fotografies "Imatges de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí 2009".
Qui es vulgui fer subscriptor només cal que enviï un mail de contacte a revistacambrils@revistacambrils.cat i ja ens posarem en contacte. També hi ha l'opció d'omplir el formulari que hi ha a Revista Cambrils Diari Digital o bé fer la gestió en persona a la seu de la Revista, al carrer de Sant Plàcid, 7.

Comenta aquest article