Esports

El Club Nàutic Cambrils encapçala el rànquing català en les diverses classes de vela lleugera

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una competició de vela lleugera

La Federació Catalana de Vela ha fet públic el rànquing oficial de febrer de les diferents classes de competició. El Club Nàutic Cambrils ha obtingut uns resultats excel·lents i lidera les classificacions de Laser 4.7, Laser Radial i Optimist. Pep Nogués i Mon Cañellas en Laser 4.7; Pau Garcia en Laser Radial i Leandre Garcia, Marcelo Cairo, Rupert Harvengt i Mar Vergens en Optimist han situat el club en la zona més alta de l'esport nàutic català.

La classificació, actualitzada mes a mes, ha estat elaborada per la Federació Catalana de Vela a partir de les classificacions i puntuacions aconseguides amb les participacions dels clubs nàutics de Catalunya en les regates de nivell 0, 1 i 2. L'objectiu d'aquest rànquing és aconseguir una classificació anual i unificada de tots els competidors.

Excel·lents resultats dels regatistes cambrilencs

Els cambrilencs Pep Nogués i Mon Cañellas del Club Nàutic Cambrils encapçalen el rànquing de Laser 4.7 amb 550 punts, respectivament. En aquesta classe s'han puntuat un total de 63 embarcacions. El rànquing de Laser Radial està encapçalat pel regatista del club cambrilenc Pau Garcia amb 444 punts, mentre que Magí Domingo és setè amb 310 punts i Carles Morató ocupa el lloc 14 amb 254 punts. En aquesta categoria s'han puntuat un total de 76 embarcacions. Finalment, en Optimist grup 1, Leandre Garcia és segon amb 528 punts, mentre que Marcelo Cairo és tercer amb un total de 518 punts d'un total de 76 embarcacions participants. En Optimist grup 2, Rupert Harvengt ocupa el primer lloc amb 432 punts i Mar Vergens el segon amb 390 punts. 119 embarcacions han estat puntuades en aquesta categoria.

La resta de regatistes del Club Nàutic Cambrils també han assolit uns resultats molt positius com Oriol Oliva, Jordi Raurich, Pau Garcia, Carles Morató, Joaquim Batista, Pol Bono i Joan Carles Boncompte en Laser 4.7; Lluís Garcia, Héctor Calvo, Adrià Font i Sergi Amorós en Laser Radial i, Míriam Oliva, Teresa Morató, Aleix Nogués, Marina Fargas, Lluís Fargas, Ricard Castellví, Júlia Bono, Guillaume Cordier, Òscar Torrente, Ares Fernández i Joan Romero en la categoria Optimist.

Comenta aquest article