Esports

Important victòria del FC Cambrils a domicili i del Marina a casa i empat del Cambrils United

Per Redacció

El Cambrils United va empatar a 1 amb el Sant Salvador, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

Camp Clar 1 - FC Cambrils 2

Victòria ben treballada del FC Cambrils en un camp complicat com és el del Camp Clar. Els cambrilencs, encara justos d'efectius, van sortir molt motivats i Álex va marcar el 0 a 1 al minut 6. Durant la primera part el FC Cambrils va tenir fins a tres ocasions clares de marcar que haurien pogut deixar resolt el partit. A la represa, el Camp Clar va sortir amb força i va aconseguir empatar al minut 70 de partit. El FC Cambrils, però, aconseguia posar-se davant en el marcador gràcies a un gol de Pau al minut 77. El darrer tram del partit va ser força complicat amb un Camp Clar força dur que fins i tot va veure com li expulsaven un jugador, al minut 89, amb vermella directa per agressió sense pilota al jugador del Cambrils Víctor.
El FC Cambrils continua la seva particular lluita per sortir dels llocs de descens i ja ocupa el 13è lloc de la classificació. La setmana vinent el FC Cambrils juga a casa contra el Jesús Catalònia.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Sant Salvador 1

El Cambrils United va empatar davant el Sant Salvador en una tarda gèlida, en un partit on va desaprofitar fins a 4 ocasions clares de gol per endur-se la victòria. La superioritat del Cambrils United es va demostrar des dels primers minuts de la primera part i van crear diverses ocasions de gol que no van saber rematar. Al minut 25, Recasens va aconseguir el primer gol dels cambrilencs i amb el resultat provisional d'1 a 0 anaven al descans.
La segona part tornava a estar dominada pel Cambrils United però l'única ocasió del Sant Salvador durant tot el partit es va convertir en gol al minut 15. Els darrers minuts de partit, els cambrilencs van perdonar més d'una ocasió clara de gol i el partit va acabar amb empat a 1.
El Cambrils United jugarà la setmana vinent a casa de l'Unió Astorga.

El Marina es va imposar a l'Unió Astorga en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal de futbol

Marina 3 - Unió Astorga 2


Victòria treballada del Marina davant l'Unió Astorga, que va començar dominant el partit. A la primera part, l'Unió es va avançar al marcador amb dos gols seguits, un al minut 26 i l'altre al minut 28. Amb el resultat provisional de 0 a 2 s'arribava al descans del partit.
A la segona part, el Marina va canviar el seu joc i al minut 2 Diop va marcar el primer gol dels locals. El mateix jugador va ser l'encarregat d'aconseguir el gol de l'empat al minut 27 i sis minuts més tard, Rico marcava el definitiu 3-2.
La propera setmana el Marina jugarà a casa de l'Escola F. La Pastoreta.

Quarta Catalana

El Vilafortuny no va disputar el partit contra l'Escola F. La Pastoreta perquè aquests van pujar de categoria a principis de temporada. Aquest proper cap de setmana, el Vilafortuny jugarà a casa contra l'Internacional de Reus CF "A".

Jordi Pallisé encistella davant l'oposició d'un jugador del Pare Manyanet en el partit disputat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


CB Cambrils 73 - Pare Manyanet 53

El CB Cambrils s'ha retrobat amb la victòria després de dues derrotes consecutives en els dos darrers caps de setmana. Aquest partit, davant el cuer de la categoria, es presentava complicat ja que a part de venir de dues derrotes, el CB Cambrils es presentava amb quatre notables baixes dins l'equip i va haver de precisar d'uns quants jugadors de l'equip sènior B i d'un júnior. Els cambrilencs, però, van sortir molt motivats i després de superar les dues primeres cistelles consecutives dels visitants, van imposar el seu joc i el seu encert i van tancar el primer quart del partit amb el resultat de 20 a 10 pels cambrilencs. En el segon període es va seguir augmentant l'avantatge i el mateix va passar en el tercer i quart període arribant-se als vint punts de diferència al final del partit.
La propera setmana, el CB Cambrils jugarà a la pista del Cantaires de Tortosa.

Handbol

H Sant Cugat 25 - CH Cambrils 27

Victòria molt treballada la que va aconseguir ahir, l’equip cambrilenc a la pista vallesana. Els cambrilencs es van imposar en un partit molt encallat i marcat per l'absència inicial de l'àrbitre, cosa que va obligar a trucar-ne un de reserva i començar amb mitja hora de retard.
Els visitants van saltar a la pista una mica desconcentrats per les circumstàncies inicials, però van saber treure profit de les errades dels locals per agafar la iniciativa en el marcador i conservar-la durant tot el primer temps. Els vallesans intentaven no perdre el fil al partit i gràcies a algunes transicions ràpides i jugades preparades aconseguien mantenir-se vius. Al final de la primera meitat, els cambrilencs van poder ampliar la distància i van disposar d’un atac per marxar amb cinc gols d’avantatge, però no el van transformar i el contraatac del Sant Cugat van deixar el resultat en (14-17).
En el segon temps les defenses dels dos equips van augmentar el seu nivell i els gols pujaven en comptagotes al marcador. Els cambrilencs van aconseguir posar-se cinc gols per davant (15-20), però llavors els vallesans en els seus millors minuts van tornar a igualar el partit i es van situar només un gol per sota (22-23) a manca de deu minuts per al final. En els últims minuts, els locals van fer molta pressió, però els cambrilencs van aconseguir conservar el resultat, gràcies al gran treball defensiu i a les aturades del porter a dos llançaments de penal favorables als vallesans.
Amb aquests dos punts més, els cambrilencs s’asseguren estar a la fase d’ascens i la setmana vinent aniran a Molins de Rei amb la intenció de sumar-ne dos més.

Handbol base
Juvenil masculí: CH Cambrils 35- H Amposta 22
Els juvenils continuen amb la ratxa de victòries i comencen la segona volta líders invictes i amb moltes opcions de classificar-se pels quarts de final de la competició.

Cadet masculí: CH Cambrils 31- CE Vilanova i la Geltrú 24
Els cadets van sumar una victòria molt important per a la seva moral. Després de dues derrotes ajustades van tornar a guanyar i se situen cinquens apurant les seves opcions de classificar-se per a la següent ronda.

Cadet femení: CE Molins de Rei 24- CH Cambrils 25
Les noies cadets sumen la segona victòria en dos partits en la copa i continuen segones a l’espera de l’enfrontament amb el Vic, líder de la classificació.     

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

Balaguer CFS 6 - CFS Laguna 1

El Laguna va caure per un contundent 6 a 1 a la capital de la Noguera degut a una primera part on l'equip es va mostrar desconegut en aquelles facetes que l'han catapultat al capdavant de la classificació. Tot i la derrota, l'equip acaba subcampió d'hivern amb 30 punts, amb 10 victòries i 4 derrotes en la primera volta.

El partit va començar amb un Balaguer molt entonat i posat en el partit i per contra els cambrilencs no trobaven la forma de trobar-se a gust en una pista relliscosa. El Balaguer va tenir diverses opcions per obrir el marcador, però el porter Miguel, el millor de l'equip, aconseguia evitar-ho en diverses
ocasions. Un temps mort als 5 minuts de joc, va servir per millorar la organització defensiva, però ni el temps mort ni els canvis van servir per acabar amb els greus errors de pèrdues de pilotes en la zona de creació dels visitants. El Balaguer es limitava a defensar i esperar i forçar els errors dels cambrilencs. Així en dues pilotes robades i en una acció d'estratègia els locals se'n anaven al descans amb un just i clar 3 a 0.

A la segona part es va veure un partit molt diferent, el Laguna va jugar amb criteri la pilota i es va mostrar un equip molt més competitiu, va perdonar dos gols cantats a porta buida que haurien posat l'empat en el marcador, i evidentment ho va pagar. A falta de 5 minuts  per acabar el partit, l'expulsió de Patrik va rematar al Laguna i el Balaguer ho va aprofitar per fer el quart gol quan restaven 8 segons per acabar amb la inferioritat. Dos gols més a falta de segons per acabar el partit van augmentar el marcador i van certificar la derrota.

El Mediterrani es va imposar al Vinyols per un contundent 7 a 2 en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Preferent Catalana


CFS Mediterrani G.Sirvent 7 - Vinyols FS 2

El Mediterrani va sumar una còmoda victòria a casa per 7 gols a 2 en  l'última jornada de la primera volta, davant el Vinyols FS, que visitava la pista dels cambrilencs com a cuer de la classificació. Des de el primer minut del partit el Mediterrani va oferir una bona imatge, pressionant la sortida de pilota dels visitants, provocant les contínues pèrdues de pilota d'aquests que en moltes ocasions es transformaven en contraatacs molt perillosos. No va ser fins al minut set de partit, i després de disposar de moltes ocasions per inagurar el marcador, que Fran va marcar el primer gol a favor del Mediterrani. Poc després, en un dels nombrosos contraatacs de l'equip cambrilenc, Isidro feia pujar el segon gol al marcador. Amb l'equip contrari abatut, Barragan recuperava una pilota al mig camp i marcava el tercer gol. Després d'aquest gol, els jugadors del Mediterrani es van relaxar una mica i el Vinyols ho va aprofitar però el porter del Mediterrani va reaccionar a les ocasions de gol. Amb el resultat de 3 gols a 0 s'arribava al descans.

Als primers minuts de la represa, el Vinyols va sortir molt més endollat que els cambrilencs i en dos minuts escurçaven diferències gràcies primer a un gol de falta amb una mica de sort i un minut més tard després d'una jugada molt ben trenada. Amb el 3 a 2 els nervis es van apoderar del conjunt cambrilenc que va trigar uns minuts en reaccionar. Després d'uns minuts d'incertesa, el Mediterrani va tornar a agafar el control del partit i poc a poc va tornar a tancar al Vinyols, convertint de nou el partit en un atac constant davant la porteria visitant.Desprès d'un parell d'ocasions,Isidro, amb un xut creuat, feia pujar el quart gol; Marce, dos minuts més tard, marcava el cinquè i per arrodonir-ho, Barragan, amb un fort xut, deixava el marcador en 6 gols a 2,sentenciant el partit a falta de set minuts pel final.De nou, el Mediterrani va tornar a relaxar-se i el Vinyols va disposar d'alguna ocasió més de gol. Finalment, David feia el definitiu 7 a 2 amb el qual es va arribar a la fi del partit.

Després d'aquesta victòria, el Mediterrani  finalitza la primera volta en la setena posició amb 24 punts, a cinc del primer classificat. El proper partit del Mediterrani serà a casa contra La Pobla de Montornes.

Tennis Taula


Partit preferent
 
Almoster "A" 2 - Cambrils "A" Autoplancha Platino 4
Aquesta victòria confirma que l'equip pot aconseguir l'ascens a la categoria nacional, ja que continua primer a la classificació.
Jugadors destacats: Daniel Algaba, José Pajuelo i Alfredo Vázquez.

Segona Territorial
 
Cambrils "B" Dynamic System  6 -Lira Vendrellença 0
 L'equip es manté en la tercera posició. Jugadors destacats: Guillermo Servetti, Marc Marchante i David Martínez.

Promoció Base
 
Cambrils "A" Gabinet Assesoria Cambrils 5 - La Selva del Camp 0
 
Bona actuació dels jugadors Senen Alegret i Santi López.

Comenta aquest article