Informació general

El consell de barri del Pinaret i de la Parellada valora positivament la implantació de la zona blava

Per Redacció

El consell de barri del Pinaret i la Parellada van valorar positivament la implantació de la zona blava a la plaça de Carles Roig

El consell de barri del Pinaret i la Parellada va celebrar, el passat dijous al vespre, la primera sessió de l’any, presidida per l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i amb la participació del regidor del barri, Antonio Laguna, i membres representants de les associacions de veïns dels dos barris i de l’escola Joan Ardèvol.

Valoració positiva de la implantació de la zona blava

Durant la reunió, els veïns van valorar molt positivament la implantació d’una zona blava –de la plaça de Carles Roig fins al mercat municipal–, ja que consideren que la rotació de vehicles està funcionant molt bé. També van destacar la remodelació del carrer de Francesc Moragues i Barret, però van demanar la continuïtat del projecte integral de millora del barri de la Parellada, que està aturat per manca de pressupost.

A més, es van mostrar satisfets per les petites actuacions urbanístiques que s’han realitzat des de la reunió que van tenir el 30 de setembre amb el regidor de Serveis, Espai Públic i Medi Ambient, Antonio Laguna, i el regidor de Governació, Dani Milán, com ara l’arranjament d’un rebaix perillós de la vorera a la plaça de Carles Roig o el repintat de la senyalització viària del Pinaret.

Petites actuacions al barri

D’altra banda, els veïns van posar sobre la taula que els dies de fortes pluges hi ha una important sortida d’aigua a l’avinguda de la Independència procedent del pati de l’edifici Vedruna, i l’alcaldessa es va comprometre a parlar d’aquest tema amb el director per buscar una solució. També van reclamar petites actuacions com la poda d’arbres, la reparació de voreres aixecades per les arrels, la col·locació de pilones per evitar que els vehicles estacionin malament al voltant de l’escola, que els comerços puguin ocupar una part de la via pública el dia de Sant Jordi, i que es redueixi l’enllumenat de la primera i la tercera fase del parc del Pinaret.  

Un altre punt de l’ordre del dia del Consell era la proposta de renovació dels membres representants. El president serà el regidor del barri; el vicepresident primer, el president de l’associació de veïns del Pinaret, Joan Balañà, i la vicepresidenta segona, la regidora de Relacions Cíviques i Joventut, Laura Mellau. També hi haurà un representant de l’associació de veïns de la Parellada, de les AMPA de la Llar d’Infants Maria Dolors Medina i l’escola Joan Ardèvol, i un regidor de l’oposició.

Comenta aquest article