Informació general

El consell de barri de l'Eixample Platja reclama més presència policial al carrer de Colom per millorar la seguretat de veïns i comerciants

Per Redacció

El consell de Barri de l'Eixample Platja es van reunir el passat dimecres a l'Ajuntament

El consell de barri de l’Eixample Platja va realitzar, aquest passat dimecres, la primera reunió de l’any la qual va comptar amb la participació de la regidora del barri, Laura Mellau, i membres representants de l’associació de veïns La Roda, l'ALPICC (l'Associació Llatinoamericana per a la Integració i la Cultura de Cambrils), la Unió de Botiguers de Cambrils, l’Associació Dones Amunt, i el representant del grup municipal del PSC, Daniel Pallejà.

La primera fase de les obres d’accessibilitat del barri i les actituds incíviques d’alguns ciutadans van ser alguns dels temes tractats durant la reunió. Els veïns van demanar algunes actuacions sobre la primera fase d'aquestes obres, com la reparació de rajoles que es mouen, que els escocells dels arbres siguin més baixos i que se solucioni el problema de les arrels que deterioren les voreres, o que s’arreglin les deficiències al mobiliari urbà.

Més presència policial al barri i una zona d'esbarjo

També van reclamar més presència policial al carrer de Colom per millorar la seguretat de veïns i comerciants. D’altra banda, creuen que és necessari crear un nou espai d’esbarjo. Des de l’Ajuntament s’ha mirat de pal·liar aquesta mancança i per això s’ha obert una nova sala ubicada a la planta baixa del Centre Cívic Les Basses, dins el projecte Colzes Pelats. Es tracta d’una sala polivalent oberta al barri, anomenada “Espai de Trobada”, equipada amb ordinadors, on qualsevol veí o entitat pot acostar-s’hi i disposar d’un espai per a estudiar, per a reunir-se, per xerrar o per navegar per Internet, entre d'altres activitats.

Un altre punt de l’ordre del dia del Consell era la proposta de renovació dels membres representants, però es van confirmar els mateixos membres.

Comenta aquest article