Informació general

El consell de barri de Nou Cambrils avalua les actuacions de manteniment i de millora sol·licitades pels veïns

Per Redacció

Mercè Dalmau i Carmen Quintana es van reunir amb el Consell de Barri de Nou Cambrils el passat dimarts al vespre

El Consell de Barri de Nou Cambrils va celebrar aquest passat dimarts al vespre una reunió presidida per l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, que va comptar amb la participació de la regidora del barri, Carmen Quintana, membres representants de l’associació de veïns Nou Cambrils i les entitats vinculades al barri com l'Associació de Dones Campoamor i l'Associació Cultural Rociera, així com la regidora del PSC Maricel Llaveria –en substitució de la regidora designada per l’oposició per aquest Consell, Ana López–.

La trobada va servir per fer el seguiment de les actuacions de manteniment i de millora sol·licitades pels veïns durant una visita realitzada el passat 17 novembre per la regidora del barri, acompanyada pel cap de la brigada, un arquitecte municipal i representants veïnals. Els veïns van valorar molt positivament les peticions que ja s’han materialitzat durant aquests dos mesos, com ara que s’hagi avançat l’obertura de portes del parc de Nou Cambrils de les 11 a les 7.15 hores del matí. També s’ha parlat d’actuacions pendents com la reparació del paviment de les voreres del carrer de Salvador Espriu o les papereres del carrer de Josep Pla. D’altra banda, l’associació de Nou Cambrils haurà de debatre a nivell intern l’informe de la Policia Local realitzat aquest gener, a petició dels veïns, que inclou mesures per limitar la velocitat dels vehicles que passen entre els carrers de Salvador Espriu, de les Tecles, de Josep Pla i de l’avinguda de Nou Cambrils.

Un altre punt de l’ordre del dia del Consell era la proposta de renovació dels membres representants, però es van confirmar els mateixos membres. Finalment, hi va haver un intercanvi de plantejaments i propostes per fer front a l'actual situació de crisi econòmica, i poder oferir nivells òptims de cohesió social i urbana al municipi.

Actualment a Cambrils hi ha nou consells de barri constituïts i en funcionament, i està en procés de creació l’últim, el de l’Eixample Vila, la Pallissa i Horta de Santa Maria.

Comenta aquest article