Informació general

La Nit de les Estrelles posarà punt i final aquest dissabte a les II Jornades de la Galera

Per Judit Pinazo



Les II Jornades de la Galera han contribuït a la difusió d'aquest producte
Aquest dissabte es posarà punt i final a les II Jornades de la Galera de Cambrils que van començar el passat 10 de febrer i que durant més de 15 dies han ofert diferents activitats entorn a la galera.

L'acte de la cloenda serà La Nit de les Estrelles, que es celebrarà de les 18 a les 20 hores a l'hotel Tryp Port Cambrils. La presentació de l'acte anirà a càrrec de la periodista Elisenda Camps i el cuiner, professor de cuina i col·laborador de Revista Cambrils Gabriel Bartra.

En el marc d'aquest acte es farà el lliurament dels guardons als guanyadors del concurs "Del mar als fogons" per a joves cuiners per part de les autoritats convidades a l'acte així com l'entrega dels diplomes a totes les persones que han participat en la realització de l'edició de les II Jornades de la Galera.

Bona promoció de la galera

Les II Jornades de la Galera han contribuït a la promoció d'aquest producte que fins ara era un gran desconegut per a molta gent. Les xifres així ho demostren. Durant el passat mes de gener es van pescar un total de 5.ooo quilos de galera i en aquesta primera quinzena del mes de febrer se n'han pescat més de 3.000. La punta màxima es va aconseguir el passat 30 de gener amb 2.500 quilos de galeres pescats. Segons el patró major de la Confraria de Pescadors, la difusió del producte s'ha notat: "les Jornades de la Galera han contribuït a fer difusió de la qualitat del producte entre la població i això es nota perquè ara se'n ven més que no pas fa dos anys i el preu també ha augmentat, entre un 15 i un 20%, és a dir un augment aproximat d'1 euro".


Comenta aquest article