Informació general

La Policia Local reordena la circulació de l’avinguda de Nou Cambrils per millorar la seguretat viària

Per Redacció

Imatge dels treballs de repintat de la senyalització de les marques viàries, al Nou Cambrils

La setmana passada, l’equip de senyalització de la Policia Local va reordenar la circulació de l’avinguda de Nou Cambrils per tal de millorar la seguretat viària. L’actuació va consistir en l’eliminació de l'aparcament d'un dels costats, l’ampliació del carril de circulació, la millora de les marques viàries i el repintat dels passos de vianants.

L’objectiu d’aquesta intervenció era solucionar la falta d’espai que hi havia al tram de l’avinguda comprès entre el carrer de Josep Pla i de Víctor Català, on el creuament de dos vehicles en sentit contrari era dificultós, sobretot si un dels vehicles era un camió o un furgó de grans dimensions. A més, des de feia temps, en aquesta via s’estaven produint danys en alguns vehicles, tant en miralls retrovisors i laterals exteriors dels vehicles estacionats, per aquesta manca d'espai pel pas dels vehicles.

Increment de la circulació viària a l'avinguda de Nou Cambrils

A aquesta problemàtica, s’hi va afegir l’increment de la circulació viària a l’avinguda de Nou Cambrils en els darrers mesos motivat per dos factors. En primer lloc, la transformació de l'antic camí de les Canals –que separa els termes municipals de Cambrils i Vinyols i els Arcs– en una gran avinguda arran de les obres d'urbanització la Bòbila, fa que més usuaris utilitzin l'eix viari de l'avinguda de Nou Cambrils per moure's entre l'N-340 i els barris de la Parellada, el Barri Antic i el Pinaret. En segon lloc, la posada en marxa de l'escola la Bòbila també ha fet augmentar el volum circulatori per l'avinguda de Nou Cambrils.

Amb la reordenació es pretén millorar la fluïdesa circulatòria i el creuament de vehicles que circulen en sentits contraris, millorar la seguretat de vianants i vehicles i reduir els danys en vehicles. Aquesta actuació entra dins dels treballs que la Policia Local té planificats per a millorar la mobilitat i la senyalització viària.

Comenta aquest article