Cultura

Escultures amb materials reciclats composen l'exposició "Sensacions" de Mario Vilaseca

Per Pau Fortuny

Un moment de la inauguració de l'exposició amb l'artista Mario Vilaseca fent la presentació de la seva obra acompanyat per la regidora Cinta Ballesté, l'alcaldessa Mercè Dalmau i el regidor de Cultura, Francesc Garriga

La sala Àmbits del Centre Cultural va acollir, ahir al vespre, la inauguració de l’exposició escultòrica “Sensacions” de Mario Vilaseca. En el decurs de l’acte de presentació, que va estar presidit per l’alcaldessa Mercè Dalmau, el regidor de Cultura Francesc Garriga, la regidora del NMC, Cinta Ballesté i el propi escultor, Mario Vilaseca, es va animar al públic a observar les obres exposades "amb la ment en blanc, deixant-se dur per les sensacions que les escultures provoquin."

Les escultures són d’estil abstracte fetes amb materials reciclats, sobretot fusta i metall i com diu l’autor, "són un conjunt d’obres íntimes, instantànies de sentiments i representacions del no tangible". Estan fetes amb diferents materials, que l’autor ha modificat buscant donar-los-hi una nova història.
Mario Vilaseca va néixer a Barcelona i va estudiar escultura a l’Escola Massana de Barcelona, de Mosaic Bizantí i Modern a Itàlia i finalment Infografia al Centre d’Estudis de la Imatge de Barcelona. Ha realitzat tot un seguit d’exposicions individuals i col·lectives a diverses ciutats del país. La exposició al nostre municipi es podrà visitar fins el dia 11 de Febrer a la sala Àmbits del Centre Cultural.

Comenta aquest article