Cultura

L'associació cultural Tarracoart presenta les seves creacions de pintura, escultura i fotografia a l'Espai El Pati

Per Redacció

Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició, ahir al vespre

Una trentena d'artistes de l'associació cultural Tarracoart va inaugurar ahir al vespre, a l'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional, l'exposició de pintura, escultura i fotografia "Cambrils-Tarraco 2011". Tarracoart és una associació sense ànim de lucre formada per artistes de la ciutat que pretén reivindicar l’art fet a Tarragona. El seu objectiu és la promoció i la difusió cultural. Es defineixen com un col·lectiu que cerca la bellesa com a sentit de vida i les seves obres són un reflex d’aquest esperit.

Aquest col·lectiu d’artistes tarragonins, cadascú amb la seva tècnica i estil, ha obert un procés per trobar espais que permetin un espai de trobada entre artistes i públic, tant a Tarragona com a d'altres ciutats. Les seves obres d'art són una representació de la vida quotidiana, però també ho són la interpretació lliure de la realitat. En un any de vida, l'associació Tarracoart ja ha exposat com a col·lectiu a llocs com Tarragona, Andorra, Torredembarra, al Castell de Peñíscola i França, entre d’altres. Pel 2012 preparen exposicions a Tarragona, Barcelona, Madrid i Sitges entre d'altres ciutats.

Els artistes tarragonins participants en aquesta exposició col·lectiva són Antoni Tomàs, Pere J. Salas, Henrika, Maurici Montané, Luis González, Carles Corbella, Gemma Solé, Josep M Solé, Marina B. Cubells, Xavier Reinoso, Pablo Paz, Ana Soldevila, Emil Grigoras, Cinta Dalmau, Joan Salvat, Beni Izquierdo, Aurora Fernandez, Victor Coll, Antón Rofes, Rosa M. Salas, Iliyana Getova, Javier Nuñez del Prado, Miguel Angel Rojas, Claudio Bonachi, Delphine Rey, Montse Ferreres, Juan Andrés Varea, Montse Funtanet, Òscar Cadiach i Antonio Rojas.

La mostra, instal·lada a l'Espai El Pati, es podrà visitar fins el proper 11 de febrer.

Imatge de la mostra instal·lada a l'Espai El Pati del Centre Cultural

Comenta aquest article