Esports

El Club Handbol Cambrils tanca l'any 2011 com a líder destacat del seu grup de Segona Catalana

Per Redacció

Imatge d'arxiu del partit entre el CH Cambrils i el HC Manyanet, a principis d'aquest mes

L'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va sumar dos punts importants, el passat divendres 23 de desembre, a la pista lleidatana de l'Alcarràs. Els cambrilencs van jugar el partit que tenien ajornat i van endur-se la victòria per 30 a 32, en un partit amb dues parts ben diferents.
L’inici de l’encontre va ser de domini del Cambrils que va sortir molt més concentrat que l'equip lleidatà i, ràpidament van aconseguir els primers avantatges clars. Els locals però, es van sobreposar i van reduir distàncies en l’equador del primer període. A partir d’aquí, uns minuts fantàstics dels cambrilencs que van aconseguir una renda de fins a set gols. Semblava que els lleidatans no podien fer res per aturar-los, però just abans del descans, dues pèrdues de pilota en atac van propiciar el contraatac dels locals i la diferència va quedar en quatre gols (15-19).
El segon temps va començar com havia acabat el primer i la renda cambrilenca va quedar en un no res, després de només cinc minuts. L'Alcarràs havia millorat el seu nivell defensiu, els visitants no aconseguien trobar el camí del gol i propiciaven ràpides transicions ofensives del locals. En els primers deu minuts, el parcial va ser de 8 a 1. Aleshores, els cambrilencs van fer un canvi defensiu que els va permetre aturar el ritme anotador dels lleidatans i van apropar-se poc a poc en el marcador deixant el desenllaç obert. Els locals van aprofitar una exclusió dels cambrilencs per entrar en els darrers cinc minuts amb dos gols d’avantatge, però els visitants van acabar imposant-se gràcies a l’encert de les últimes accions i a les bones intervencions del seu porter.
Els cambrilencs refermen el seu liderat i ara tenen quatre punts més que el segon classificat, el Sant Martí Adrianenc, al qual s’enfrontaran el dissabte 14 de gener a les 19 hores de la tarda al Palau Municipal d’Esports. 

Comenta aquest article