Societat

El grup de Teatre Xerinola recupera l'obra L'Estel de Natzaret

Per Cristina Sierra

Un moment d'un dels assajos al teatre de La Salle

El grup de Teatre Xerinola representarà, aquestes festes de Nadal, l'obra L'Estel de Natzaret al teatre de La Salle. Tal com ha explicat el director de l'obra, Josep Maria Pallisé, a Revista Cambrils Diari Digital, "teníem moltes ganes de reprendre l'obra" i el grup va començar a assajar i a repartir els papers a principis del passat mes de gener. En total,  hi participen més de 30 persones que han volgut reprendre una obra que es va deixar de fer a Cambrils ara fa 11 anys. L'obra es representarà el 26 de desembre i el 7 de gener i, com ha apuntat el director, no hi ha prevista una tercera funció.

Pallisé ha explicat que per representar L'Estel de Natzaret s'han incorporat nous membres al grup i que també han tornat exmembres del Teatre Xerinola que tenien moltes ganes de participar a l'obra. El director ha afirmat que per repartir els papers no hi ha hagut problemes. "Vam mirar el perfil de cada persona que tenim al grup, ens coneixem tots des de fa anys, i vam començar a distribuir papers ràpidament".

Els personatges principals estaran representats per Josep Maria Pallisé com a Satanàs; Marta Gutiérrez com a Arcàngel Sant Miquel; Gerard Garriga com a Naïm; Pere Martí com a Matatíes, i Ricard Gallego com a Jonàs. Les entrades, que costen set euros, es van posar a la venda el passat dilluns al Centre Cultural i Ocupacional i es podran comprar fins avui de les 18 a les 19 hores. L'altra possibilitat és comprar les entrades a la taquilla el mateix dia de la representació però, tal com ha apuntat Pallisé, pel dia 26 les entrades estan pràcticament exhaurides i pel dia 7 ja hi ha mitja sala plena.

Finalment, el director de l'obra ha afirmat que possiblement l'any vinent no hi haurà representació, ja que des del grup s'ha plantejat que la representació de l'obra sigui de caràcter biennal.


El grup de Teatre Xerinola ha estat gairebé un any preparant l'obra

Comenta aquest article