Esports

El Club Hípic Castells queda subcampió de Catalunya de doma clàssica per equips

Per Redacció

L'equip del Club Hípic Castells que ha quedat subcampió de Catalunya de doma clàssica. D'esquerra adreta: Gemma Vilalta, Josep Castells i Èlia Fuxi

El Centre Hípic del Catllar, va acollir aquest diumenge 18 de desembre, la final de la Lliga Catalana de Doma Clàssica. La competició va aplegar els 60 millors binomis classificats en les categories reprises 1, 2, 3A i AP. El millor equip de la final va ser el Club Hípic Collserola, amb Enric Piguillem com a cap d'equip, acumulant un total de 204.767, després de les puntuacions aconseguides per les genetes Carlota Vidal, Paula Bonastre i Claudia Manchon. La segona posició per equips va ser per l'Hípica Castells de Cambrils, amb Josep Castells com a cap d'equip. L'equip cambrilenc, format per Josep Castells, Èlia Fuxi i Gemma Vilalta, va aconseguir un resultat de 200.233 punts. Finalment, la tercera posició va ser per a l'equip de l'Escola d'Equitació Fair Play, amb un total de 199.200 punts, amb Helena Werner com a cap d'equip, i els genets Kirian Moya, Mar Lou i Edgar Sánchez.

Des del Club Hípic Castells tanquen un any 2011 ple d'èxits esportius amb la consecució del subcampionat de Catalunya de Doma Clàssica. Després d'aconseguir aquest triomf, els membres del Club Hípic Castells van fer una celebració a les instal·lacions del club.

Comenta aquest article