Esports

Els més de setanta patinadors del Club Patí Cambrils es donen cita en el festival de Nadal de patinatge

Per Redacció

Una de les coreografies de les patinadores cambrilenques dins el festival que va celebrar el Club Patí Cambrils aquest passat dissabte a la tarda

El passat dissabte 17 de desembre, el Club Patí Cambrils va celebrar el seu festival de Nadal al Palau Municipal d'Esports. Al festival hi van participar tots els patinadors del club, un total de 73, tant els del nivell d'iniciació –la major part dels quals s’han iniciat en el patinatge artístic aquest any–, com els debutants i els de competició, d’edats compreses entre els 3 i els 21 anys.

El festival va constar d’una exhibició dels patinadors d’iniciació, una dels grups de debutants i una dels grups de competició. Així mateix, les patinadores que durant aquesta temporada 2011 han participat en els campionats de Catalunya o bé a la Copa Catalana van executar individualment el seu disc. Finalment hi va haver una desfilada conjunta de tots els patinadors del club. A més, els grups de competició van fer una recopilació d’alguns dels xous dels últims anys, com a reconeixement a la seva entrenadora Núria Ramiro per la seva dedicació i esforç en tots aquests anys. En aquest xou hi van participar, a més dels dos grups de competició, alguna expatinadora del club –l'expatinadora del club Helena Guinjoan i les expatinadores i actuals entrenadores del club Mireia Guinjoan i Judit Vicente–.

El festival va finalitzar amb l’entrega d’un diploma i una fotocalendari  per a cada patinador i un berenar per tots els patinadors i acompanyants.
Per altra banda,  durant aquest Parc de Nadal també hi haurà un taller de patinatge artístic, on els xiquets i xiquetes que ho desitgin podran practicar aquest esport. El club cedirà els patins. Aquest taller comptarà amb monitores de patinatge del club cambrilenc.

Comenta aquest article