Societat

L'Agrupament Escolta Gent de Mar porta la Llum de la Pau a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Es van repartir espelmes amb el foc de la Pau entre els assistents

L'Agrupament Escolta Gent de Mar va organitzar, un any més, l'arribada de la Llum de la Pau a Cambrils. L'arribada de la flama que simbolitza aquesta llum de la Pau es va fer el passat divendres al vespre al Mollet del Rec. La flama va arribar dalt d'una embarcació de vela llatina i va ser transportada en comitiva i acompanyament de gralles cap a l'església parroquial de Sant Pere on es va fer la segona part de l'acte.
Després de mostrar un reportatge audiovisual del sentit d'aquest acte, els membres de l'Agrupament Escolta van fer una representació d'uns textos i d'uns missatges al voltant del lema d'enguany, que és "Teixim la pau". Aquesta escenificació s'alternava amb les cançons interpretades pel grup musical format per membres de l'Agrupament. Un cop enllestida la representació, es van repartir espelmes amb el foc de la Pau i es va oferir un pica-pica als assistents.
La Llum de la Pau, iniciativa sorgida d'un canal de televisió austríac i que compta amb la col·laboració del moviment scout cristià, s'encén a Betlem i es porta cap a Viena on es distribueix a diferents llocs del món.

Els membres de l'Agrupament van fer una escenificació amb textos i missatges sota el lema "Teixim la pau"

Membres de l'Agrupament van fer l'acompanyament musical durant l'acte

Comenta aquest article