Societat

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, solidari amb La Marató de TV3, organitza una multitudinària coreografia amb els seus mil alumnes

Per Berta Ruiz

Un moment de la coreografia que els alumnes van ballar al pati de La Salle

El passat divendres al migdia, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va organitzar un acte solidari en favor de La Marató de TV3. Els 1.020 alumnes del centre es van reunir al pati de l'edifici de La Salle per posar el seu granet de sorra en pro de la causa solidària d'enguany, i ho van fer muntant un gran mural en forma de trencaclosques. Cada classe, un total de 39 des d'Educació Infantil fins a Educació Secundària (ESO), havia pintat la seva peça i durant l'acte, diferents alumnes van sortir per anar col·locant i formant el mural solidari amb l'ajuda d'alguns professors.

Un cop muntat el trencaclosques, un grup d'alumnes va 3er d'ESO va ballar una coreografia amb la música de la cançó "Say a little prayer" que el cantant Raphael ha versionat en català al disc de La Marató de TV3, acompanyat del Gospel Viu Choir i la Principal de la Bisbal. Al final de la cançó, dos alumnes van desplegar una pancarta amb el lema d'enguany, "Quan acaba una vida, en comencen sis". La música i el ball va engrescar tant als alumnes i els professors del col·legi que el grup de 3er d'ESO va haver de repetir una segona vegada la coreografia preparada. En aquesta ocasió amb tota la gent dempeus al pati, ballant i movent els braços al ritme de la cançó. Prèviament, als alumnes del centre se'ls hi va entregar una carta on s'explicava la causa solidària d'enguany sobre la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. En aquesta s'explicava la iniciativa del gran trencaclosques, on cada alumne tenia el seu espai amb l'aportació mínima d'1 euro. Finalment, la recaptació econòmica ha estat de 1.192 euros.
Vídeo dels alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer ballant al pati de La Salle
.


Comenta aquest article