Societat

El president del Club de Jubilats de la Casa del Mar denuncia la desaparició d'un talonari amb el número de loteria 03054

Per Cristina Sierra

El president del Club de Jubilats de la Casa del Mar –Josep Maria Montull– va denunciar, ahir a la Policia Local, la desaparició d'un talonari amb el número 03054 pel proper sorteig de la loteria del 22 de desembre. Tal com va explicar Montull a Revista Cambrils Diari Digital, el talonari es va deixar en un bar del port per vendre les paperetes de participació del número 1801 al 1850 i la persona que regentava el bar l'ha tancat i s'ha apropiat indegudament del talonari.

Montull va apuntar que el passat dimarts es va dirigir al bar per anar a recollir els diners de la venda de les 50 paperetes, tal com ho tenia emparaulat amb el regent del bar, i es va trobar amb el bar tancat. El president del club va explicar que han intentat posar-se en contacte telefònic constantment amb aquesta persona però no contesta i ara s'han trobat amb el problema que els proveïdors els hi demanen els diners. El cost total dels números és de 150 euros, equivalent a sis dècims de loteria, i de moment, tal com va explicar Montull, el número s'ha inval·lidat per desaparició.

Comenta aquest article