L'Oleastrum perd a casa i el Cambrils guanya fora

Per Redacció, Ramon Llobet

Territorial Preferent

Imatge del partit disputat ahir a la tarda entre l'Oleastrum i el Montblanc al Municipal de Cambrils
Polvoritense 0 - FC Cambrils 2

Important victòria del Cambrils en el difícil terreny del Polvoritense, una victòria que el situa en la sisena posició de la classificació provisional. Els gols els van fer Ivan al minut 55 del partit i Calvet de penal al minut 84.

Primera Territorial

CF Oleastrum 1 - Montblanc 2

El Montblanc va dominar la major part del partit davant un Oleastrum desencertat. Cap al final del partit, però, l'equip local va reaccionar i va retallar distàncies. L'empat hagués estat a l'abast si l'àrbitre hagués pitat un penal a l'àrea del Montblanc quan es jugava el darrer minut del partit. Amb aquest resultat l'Oleastrum se situa en quarta posició començant per la cua.

Juvenil Nacional

EFV Cambrils 3 - Mataró 1

Bona victòria del juvenil que es va resoldre a la segona part amb gol de Robert, de penal, i dos de David Llobet. A la primera part el Mataró tenia l'avantatge en el marcador per 0-1.

Cadet Preferent

JM Gener 2 - EFV Cambrils 3

Important victòria a domicili en un partit molt disputat i que l'equip cambrilenc va saber guanyar amb molt de treball i bon posicionament al camp.