Esports

Els millors genets cambrilencs són guardonats en el sopar de gala de la Lliga Catalana d'hípica

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: Gemma Vilalta, Júlia Franch, Paula Hervás, Èlia Fuxi i Josep Castells

El passat dissabte 10 de desembre va tenir lloc al Parc Samà, un sopar de gala com a colofó de la Lliga de Tarragona de doma clàssica i de salts. L'acte va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana d'Hípica, Emili Zegrí, els regidors cambrilencs Carme Cros i David Chatelain, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, així com d'altres representants de poblacions properes.

Excel·lents resultats pels genets cambrilencs

La trobada va reunir els cinc clubs organitzadors de la demarcació de Tarragona i va servir per fer l'entrega dels trofeus als millors classificats. Per part del Club Hípic Castells, el genet Josep Castells va quedar en la primera posició de doma clàssica en la categoria reprise AP. En aquesta mateixa categoria, una altra representant del centre cambrilenc, Èlia Fuxi, va quedar segona, mentre que Gemma Vilalta, també del Club Hípic Castells, va classificar-se en cinquena posició. Una altra cambrilenca, Júlia Franch del Club Hípic Les Arenes, va quedar quarta.

Més representació cambrilenca amb Joaquim Olivé del Club Hípic Les Arenes que va quedar segon en la categoria reprise 1 de doma clàssica i Anna Franch que va quedar quarta en aquesta categoria. En reprise 3A, Xavi Sendra del Club Hípic Castells va quedar cinquè. També cal destacar que en el VII Campionat de Catalunya d'alta escola, la cambrilenca Júlia Franch va assolir la medalla de bronze en la categoria aleví, mentre que la seva germana, Anna Franch, va obtenir l'argent en la categoria infantil. En la categoria absoluta, els germans Antonio Santiago i José Manuel Santiago van aconseguir la medalla d'argent i de bronze, respectivament.

El dia del club al Club Hípic Castells

Per altra banda, l'endemà, el diumenge 11 de desembre, el Club Hípic Castells va organitzar el dia del club amb l'organització de diferents jocs i activitats per a petits i grans. Es va muntar un circuit i els genets van poder passar una bona estona superant diferents proves. Al migdia, la Confraria de Pescadors va cuinar fideus rossos per a tothom, un àpat que va reunir unes 120 persones. Des del club també es van voler sumar, per primera vegada a La Marató de TV3, fent un sorteig de productes d'hípica i d'altres obsequis. Finalment es van recaptar 751 euros.

El Club Hípic Castells va organitzar diferents activitats per a totes les edats a les seves instal·lacions

Comenta aquest article