Societat

L'escola de patchwork de Montserrat Forcadell recapta 1.650 euros en favor de La Marató de TV3 amb l'elaboració d'un quilt

Per Redacció

La professora Montserrat Forcadell entregant el quilt solidari a la guanyadora, Pepita Miralles

Ahir a la tarda, al taller-escola de Montserrat Forcadell van organitzar un berenar de germanor per celebrar Santa Llúcia i per lliurar el quilt que han confeccionat totes les alumnes de l'escola i que ha servit per recaptar 1.650 euros en favor de La Marató de TV3. La guanyadora del sorteig d'aquesta peça ha estat Pepita Miralles, una alumna que fa poc temps que està a l'escola, i que durant l'hivern viu a Riudecanyes, mentre que a l'estiu baixa a Cambrils. Pepita Miralles es va mostrar molt il·lusionada i va manifestar que, "per fi tindré un patchwork acabat i fet amb un 'bocinet' de cada companya".

També es va fer el lliurament dels diplomes dels samplers (patchwork d'iniciació) que les alumnes han enllestit aquest curs i, a totes aquelles que van poder exposar a l'exposició nacional de l'AEP, al treball del Misteri Quilt –que encara està exposat a l'escola–, també se'ls hi va fer entrega d'un diploma.

A la festa, cadascuna de les alumnes que hi van assistir van portar diferents coses per berenar i després es van donar els regals de l'amic invisible. Les alumnes també van entregar un regal a la professora del centre –Montserrat Forcadell– i a Carme Mestre, dependenta de la botiga.

Les alumnes van organitzar un berenar de germanor al taller de l'escola

Comenta aquest article