Esports

La nedadora cambrilenca Noelia Garcia forma part de la selecció catalana que es proclama vencedora en els campionats d'Espanya infantil

Per Redacció

Imatge de grup de la selecció femenina catalana. A baix a la dreta, la nedadora local, Noelia Garcia

La nedadora cambrilenca Noelia Garcia del CN Cambrils va formar part de la selecció catalana que es va proclamar vencedora en els III Campionats d'Espanya per comunitats autònomes en la categoria infantil. La competició va tenir lloc els passats 10 i 11 de desembre al Centro de Natación M-86 de Madrid, on la piscina llarga de 50 metres es va disposar en una piscina curta de 25 metres. La cambrilenca va ser l'única nedadora escollida de la demarcació de Tarragona per participar en aquest esdeveniment. La selecció catalana va estar formada per una vintena de nedadors.

Tot i no estar en plena forma, la nedadora cambrilenca va participar en dues proves del campionat, començant per la primera prova dels campionats, els 400 metres lliures, on va assolir un registre de 4’44”59 i l'onzena plaça amb 9 punts per a la puntuació global. La segona prova la va disputar el diumenge al matí fent els 100 metres papallona, on la marca assolida (1’10”69) li va permetre ocupar la vuitena posició donant 12 punts més a la selecció catalana.

Finalment, amb la puntuació i els esforços de tots el companys de l'equip, la selecció catalana va consolidar la seva hegemonia com a campió final amb 971’5 punts, seguida de la selecció madrilenya amb 944 i la valenciana amb 908. En la categoria femenina va guanyar la selecció valenciana (482), seguida de la catalana (475) i la madrilenya (460). En l'apartat masculí, l'equip català va quedar primer (496’5), seguit de Madrid (484) i Andalusia (430).

Comenta aquest article