Societat

La gastronomia de Cambrils, protagonista del programa Más Gente de TVE d'aquesta setmana

Per Cristina Sierra

Carme Cros i Xavier Martí van presentar la programació prevista pels tres dies de programa

La gastronomia de Cambrils serà la protagonista del programa de TVE Más Gente. Des d'avui i fins el proper dimecres, un equip de cinc persones es desplaçarà a Cambrils per connectar en directe amb diversos restauradors, emetre imatges enregistrades prèviament dels productes de mar i terra, i fer entrevistes a la gent del carrer sobre els productes locals. El regidor de Turisme –Xavier Martí– i la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros–  van presentar, el passat divendres, la programació establerta per aquests tres dies de programa.

Más gente, que s'emet cada tarda de les 19 a les 21 hores, començarà avui amb la connexió en directe des del restaurant Rincón de Diego, on parlaran del maridatge de marisc i cava. Demà, els periodistes sortiran en una barca de pesca pel matí i per la tarda, connectaran en directe des del restaurant Casa Gallau i passaran les imatges enregistrades des de la barca. Finalment, dimecres faran el directe des del restaurant Can Bosch i també parlaran de les verdures de l'horta amb les imatges enregistrades de la visita a VerdCamFruit i a l'Agrobotiga de la Cooperativa de Cambrils. Cal dir que en les connexions des dels restaurants es faran receptes en directe.

Martí va explicar que aquesta promoció de Cambrils al programa de TVE ha estat possible gràcies a l'associació Saborea Espanya, a la qual hi pertany Cambrils. Saborea i RTVE van arribar a un acord per donar a conèixer els productes i propostes de les diferents destinacions que formen part de l'associació i diversos mitjans de comunicació han mostrat el seu interès per fer difusió de la gastronomia. Martí va voler agrair a la Confraria de Pescadors, a la Cooperativa Agrícola de Cambrils i als diferents restauradors la seva implicació en els dies d'enregistrament del programa.

Per la seva banda, Carme Cros va apuntar que a partir d'ara la regidoria de Promoció Econòmica i la de Turisme aniran en un mateix paquet, ja que tenen clar que són dues àrees que han de treballar plegades per ajudar a promocionar els productes de Cambrils. Más Gente es desplaçarà, el proper dijous i divendres, a la comarca del Priorat per parlar dels vins de la terra.

Comenta aquest article