Treballada victòria del Cambrils Club d'Hoquei que s'imposa al Reus Ploms per 5 a 3

Detall del partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el Cambrils CH i el Reus Ploms

Cambrils CH 5 - Reus Ploms 3

Bon partit d’hoquei patins amb resultat positiu per l’equip local que reafirma d’aquesta manera la segona posició a la classificació general tot i que porta disputat un partit menys.
El Ploms va fer pujar el primer gol al marcador (0-1) a manca de 22 minuts per la mitja part. Sis minuts després, un ràpid contraatac del Cambrils, molt ben portat pel Jordi Mirado, va finalitzar amb una molt bona passada al davanter Francesc Arcos que de fort xut va fer pujar al marcador l’empat (1-1).
Poc després, una jugada molt ràpida del Cambrils va donar lloc a un gran gol del jugador Joan Muñoz (2-1) estrenant-se d’aquesta manera a la part realitzadora desprès d’una llarga lesió que l'ha tingut apartat de les pistes d’hoquei durant mes de 6 mesos. Quan faltaven quasi dos minuts per finalitzar la primera part, l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Cambrils que va llençar el jugador Miki Castel ique el porter cambrilenc ara del Ploms Lluís Libiano va aturar tancant d’aquesta manera una gran primera part.
Quan es portaven jugats quatre minuts de la segona part, el Ploms va disposar d'una falta directa que va ser aturada pel porter local Joan Tàsies. Dos minuts després un ràpid contraatac del Reus Ploms acaba amb el gol de l’empat de l’equip visitant (2-2). La reacció del Cambrils va ser immediata, només treure del mig del camp una gran jugada de l’equip local finalitza amb un gran gol del jugador del Cambrils Engelbert fent el tercer gol i desfent d’aquest manera l’empat (3-2). El Ploms va disposar d'una excel·lent ocasió al disposar d'una falta directa però la bola es va estavellar al pal. Poc després, l’àrbitre assenyalava falta directa a favor del Cambrils per acumulació de faltes, que el porter del Ploms es va encarregar d’aturar al jugador local Engelbert.
A falta de 3 minuts per finalitzar el partit, una jugada embolicada dintre de l’àrea de Joan Tàsies es resolta per el davanter visitant fent pujar l’empat de nou al marcador (3-3). Quan faltaven 1,55 minuts per finalitzar el partit, un ràpid contraatac del Cambrils va ser finalitzat perfectament per Engelbert fent pujar el quart gol al marcador (4-3).
Quan tot semblava dat i beneït a falta de 49 segons per finalitzar el partit, l’àrbitre assenyalava penal a favor del Cambrils. El va llençar el jugador local Francesc Arcos fent el definitiu 5 a 3 amb el que es va acabar el partit.
La propera setmana el Cambrils CH jugarà a la pista del CP Sitges.