Esports

L'equip cambrilenc de motociclisme Flipamoto Guasch Endurance queda tercer en el campionat de Catalunya de resistència

Per Redacció

Imatge de grup de l'equip Flipamoto Guasch Endurance

L'equip cambrilenc de motociclisme Flipamoto Guasch Endurance va disputar, el passat diumenge 4 de desembre, la darrera prova de la temporada del campionat de Catalunya de resistència. La competició, que va consistir en un prova de tres hores de resistència, es va disputar al circuit d'Alcarràs.
L'equip va tornar a pujar al podi i es va situar en la tercera posició de la seva categoria, mentre que també van assolir el tercer lloc en la classificació general d'un total de 26 equips. En les proves de classificació, el Flipamoto Guasch Endurance es va situar en la cinquena posició de la graella de sortida amb un temps de 1,43', a poca distància del quart, tercer i segon classificat. En la disputa de la cursa, l'equip de Cambrils va anar remuntant posicions i va situar-se finalment, en la tercera posició.
Al final de la competició també es va fer el lliurament dels trofeus als millors equips de la classificació general de la temporada. L'equip cambrilenc ha quedat tercer en la classificació general del campionat de Catalunya de resistència.

La jornada al circuit d'Alcarràs va ser molt lluïda i concorreguda de públic, donada la presència del campió mundial de 125cc de l'any passat i subcampió de moto2 d'enguany, el pilot lleidatà Marc Màrquez, qui va ser el centre d'atenció. Màrquez va fer una volta al circuit i també va estar signant autògrafs als seus seguidors.
 
Recordar que el Flipamoto Guasch Endurance està format per una vintena de persones, compta amb Eloi Guasch i Manel Ballespí com a pilots i amb Rodolf Guasch com a director de l'equip. Finalitzada la temporada d'enguany, ja estan preparant-se per a la propera. L'equip està buscant sponsors per afrontar-la.

Comenta aquest article