Esports

La cambrilenca Marta Sorribas queda segona en la Copa Catalana de patínatge artístic

Per Redacció

Patinadores del Club Patí Cambrils que van participar a la Copa Catalana, dispuda a les instal·lacions de Reus Deportiu

El cap de setmana del 3 i 4 de desembre, les patinadores cambrilenques del Club Patí Cambrils van participar en diferents competicions. Per una banda, les patinadores Marta Sorribas, Nerea Mestre i Rebeca Franqueza van participar en la Copa Catalana de patinatge artístic que es va celebrar a les instal·lacions del Reus Deportiu. En la categoria júnior, Marta Sorribas va pujar al podi al quedar classificada en segona posició, i Rebeca Franqueza va obtenir la cinquena posició. En la categoria juvenil, la patinadora local Nerea Mestre es va classificar en la setena posició.

Sheila Hurtado, Patrícia Muñoz i Montserrat Rius pugen al podi en el IV Trofeu del Vi de patinatge artístic

Per altra banda, set patinadores del club cambrilenc també van participar en el IV Trofeu del Vi, disputat a Vilafranca del Penedès. Es tractava d'un trofeu internacional al qual el Club Patí Cambrils hi va assistir com a convidat i on hi van participar patinadors d’altres clubs catalans, patinadors de clubs de França i d’Estònia, tant debutants com de competició, i en les modalitats de lliure, de parelles d’artístic, solo dance, quartet i xou. Del Club Patí cambrils, hi van participar la patinadora Sheila Hurtado en la categoria aleví, que va obtenir la primera posició, i en la categoria cadet van competir les patinadores cambrilenques, Patrícia Muñoz que es va classificar en primera posició, Montserrat Rius que va quedar segona, Laia Plana va obtenir la quarta posició, Irene Mialet la cinquena, Mireia Villas va ser vuitena, i Clàudia González la novena.

D'altra banda, el dissabte 17 de desembre, els patinadors i les patinadores del Club Patí Cambrils celebraran el Festival de Nadal al Palau Municipal de Cambrils. En aquest festival hi participaran tots els patinadors del club, tant d’iniciació, com debutants i de competició. Actualment, el club compta amb un total de 76. L'entrada serà lliure i gratuïta.

Patinadores del Club Patí Cambrils que van participar al trofeu del Vi, disputat a Vilafranca del Penedès

Comenta aquest article