Societat

L'Associació Dones Amunt i l'Ajuntament engeguen la campanya de recollida de joguets

Per Redacció



Imatge d'arxiu d'una campanya anterior organitzada per l'associació Dones Amunt
L'Associació Dones Amunt i l'Ajuntament de Cambrils han engegat una campanya de recollida de joguets per infants de famílies amb pocs recursos. La iniciativa compta amb la col·laboració de diferents entitats del municipi que recullen joguines.

Els punts de recollida són els habituals d’edicions anteriors: a Càrites Sant Pere (església de Sant Pere) serà avui de 16 a 19 hores o en els horaris de les misses; el col·lectiu de Dones de Vilafortuny (al carrer de las Azaleas, 7), el divendres de 9 a 13 hores; a Ràdio Cambrils (passatge de la rambla de Jaume I, s/n), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores; al Casal Municipal de la Gent Gran (passeig de La Salle, 13-15), de dilluns a dissabte de 9 a 19:30 hores; al Centre Les Basses (carrer de Roger de Llúria, 33), de dilluns a divendres de 9 a  20 hores; al Servei de Polítiques Socials (al carrer de Sant Plàcid, 5), de dilluns a divendres de 9 a 14.30 hores i a l'Associació Cultural de Vilafortuny (al Centre Cívic de Vilafortuny), de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores.
Les persones que vulguin fer aportacions poden portar els joguets, material escolar, jocs educatius, etc, per a infants de fins a 10 anys fins el 21 de desembre. Els joguets han de ser nous.

L’Associació de Dones Amunt s'ocuparà d'embalar, classificar i lliurar els joguets a les famílies que els serveis socials ja tenen seleccionades. El lliurament serà el dia 4 de gener de 2012.

Comenta aquest article