Informació general

El servei d'assessorament Cambrils Emprèn oferirà una nova sessió informativa gratuïta sobre la fiscalitat de l'autònom

Per Redacció

El servei d’assessorament Cambrils Emprèn del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils ofereix una píndola (sessió) informativa gratuïta per a persones emprenedores i/o empresàries sobre "La fiscalitat de l’autònom. Impostos i declaracions". És la segona píndola que es programa, després de l’èxit que va tenir la que es va impartir el 22 de novembre passat sobre la planificació econòmico-financera.

El curs es realizarà el proper 20 de desembre, de 20 a 22 hores, al Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20). Les persones interesades s’hi poden inscriure fins el dia 15 de desembre, per correu electrònic a l'adreça empren@cambrils.org o per telèfon 977 79 46 79. Les places són limitades.

L’activitat s’emmarca en la línia d'actuació anomenada "Formació i difusió dels valors de l'emprenedoria entre les persones emprenedores i empresàries". Aquesta píndola té com a objectiu transmetre competències bàsiques (coneixements, habilitats, aptituds i actituds) entorn els aspectes clau d’un projecte empresarial: conèixer el funcionament dels principals impostos relacionats amb l’activitat de l’autònom; saber com es calculen, conèixer quan cal presentar-los i veure quins són els models que et corresponen.

Comenta aquest article