Esports

El Vila-real guanya el torneig de futbol juvenil organitzat pel Cambrils Unió

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'enfrontament entre el Cambrils United i el Vila-real, ahir al matí, als estadis municipals de futbol

El Vila-real va ser l'equip guanyador del torneig de futbol juvenil que ahir al matí es va disputar als camps de futbol municipals. El torneig, coorganitzat pel Cambrils Unió i l'empresa Acadèmia de Futbol Catalunya, va comptar amb la participació de quatre equips que van disputar el torneig pel sistema de lligueta, tots contra tots. El Vila-real es va proclamar campió ja que va guanyar els tres partits; contra l'Atlètic Segre amb el resultat de 2 a 1, contra el Cambrils United, pel resultat de 3 a 2 i contra l'equip australià del Gold Coast Fury, pel resultat de 2 a 0.
L'Atlètic Segre i el Cambrils United van empatar a punts però per millor gol average va quedar segon l'Atlètic Segre. L'enfrontament entre aquests dos equips es va saldar amb un empat a 2. D'altra banda, el partit que van disputar l'At Segre i el Gol Coast Fury va acabar amb el resultat de 4 a 2 mentre que el resultat entre el Cambrils United i el Goal Coast Fury va ser de 2 a 0 a favor dels cambrilencs.

El torneig s'havia plantejat com una trobada entre els equips participants. Un cop acabada la competició es van repartir els guardons que van consistir amb el lliurament d'un llibre de Festes de Cambrils per a cada equip, cedit per l'Ajuntament de Cambrils. El darrer acte va ser el dinar conjunt dels equips, que es va fer a la carpa de Festes.

Torneig de prebenjamins, benjamins i P5

Demà, dia 8, als camps de futbol municipal, tindrà lloc el torneig de futbol de la Puríssima per a benjamins (17a edició), prebenjamins (10a edició) i P5 (3a edició) amb la participació del Barça, Vila-real, Nàstic, Lleida, entre d'altres equips. El torneig començarà a 2/4 de 10 del matí i s'allargarà sense interrupció fins a quarts de 8 del vespre , en què està prevista l'entrega de premis.

L'Atlètic Segre es va imposar al Gold Coast Fury per 4 a 2

Comenta aquest article