Esports

L'equip S-14 femení del Club Atletisme Cambrils guanya la IX Trobada de tardor de clubs

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu de l'atleta local Carolina Molina

El Club Atletisme Cambrils ha començat la temporada de competicions amb uns resultats satisfactoris. El passat 19 de novembre va disputar-se la IX Trobada de tardor de clubs a Camp Clar, de les categories S-14 i S-18, tant en l'apartat masculí com femení. L’objectiu de les trobades de clubs com aquesta és crear el sentit de pertànyer a un grup per a lluitar per una victòria del col·lectiu. I tant important és la participació dels líders de l’equip, que són els que guanyen les proves, com la dels altres atletes que amb la seva aportació col·laboren en l’èxit del conjunt.

Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un nivell excel·lent, guanyant en la categoria S-14 Femení i assolint la 3a. posició a les categories S-14 Masculí i S-18 Masculí. L’estadística de l’equip guanyador va ser la següent: Aroa Dávalos va ser 3a en la prova dels 600 metres llisos; Emma Llurba va ser 2a en els 1.000 metres llisos; Inés Delgado va ser 5a en els 60 metres tanques; Maria Julve va ser 1a en la prova de salt d'alçada; Amaia Vallecillo va ser 5a en el salt de llargada; Eulàlia Català va ser 2a en el llançament de pes; Ana Delgado va ser 4a en el llançament de disc i l'equip de relleus de 4x80 –format per Emma Llurba, Ana Delgado, Eulàlia Català i Amaia Vallecillo– va quedar en 6a posició. 

Trofeu  Kazakhstan

El trofeu va disputar-se a Camp Clar el passat 3 de desembre. Es tracta d'una innovadora competició que va servir per a que aquest país eurasiàtic fes la seva presentació en societat. A nivell local va destacar l’actuació de l’atleta cadet Carolina Molina, que va ser segona en la prova de salt de llargada amb una marca de 4,77 metres i va ser 3a als 60 metres llisos amb un registre de 8”35, a 5 centèsimes de la marca mínima de participació per als campionats d’Espanya de la categoria. Una altra atleta destacada va ser l’atleta infantil Maria Julve, que va quedar segona al salt de llargada amb un millor salt de 4,09 metres.

Cros de Valls   

El primer cros de la Lliga Territorial, disputat el passat diumenge 4 de desembre, va tenir com a atleta local més destacada la infantil Emma Llurba, que va ser 7a en la seva categoria.

La propera participació dels atletes locals serà al 33è Cros de Cambrils i 45è Trofeu Salceda i Castells, que enguany serà el primer “In Memoriam". La cita serà el proper diumenge 11 de desembre entre les 10:30 hores i les 13:00 hores. A aquesta hora es donarà la sortida a la Cursa Solidària a favor de la Marató de TV3.

Comenta aquest article