Cultura

Bona acollida de públic en la quarta edició dels Tallers Oberts, on tretze artistes cambrilencs obren els seus espais de treball

Per Redacció

David Callau treballant al seu taller

El passat cap de setmana, els dies 3 i 4 de desembre, va tenir lloc la quarta edició dels Tallers Oberts, organitzats pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils en el marc de la Festa Major de la Immaculada. Durant els dos dies, tretze artistes cambrilencs van obrir al públic els seus tallers per mostrar el seu espai de treball i les seves creacions artístiques. Un any més, la iniciativa va tenir una molt bona acollida de públic. També es va tornar a editar un plànol amb els diferents espais d'aquesta particular ruta artística. A més, alguns artistes van preparar activitats per tal que els visitants hi participessin activament o mostraven el seu treball en directe.

Els tretze artistes participants en la quarta edició dels Tallers Oberts han estat Jobacasén, Montse Forcadell, Nuri Mariné, Roser Solsona, David Callau, M. Lluïsa Recasens, Dolors Ruiz, Ruiz Vaca, Leopoldo Escoté, Marta Fàbregas, Cinta Ballesté, Joan Llorens i Dolors Ortuño.

En aquesta edició també hi ha col·laborat l'empresa Alsina&Sardà, que va aportar els seus vins per poder-los degustar en les visites als tallers. El projecte també ha comptat amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Comenta aquest article