Esports

Bons resultats dels Vent d'Estrop a les regates de San Andrés de Castro Urdiales, amb dos podis

Per Redacció

L'equip Cambrils A va quedar campió en batels i va guanyar la Bandera de San Andrés

Una delegació dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van viatjar el passat cap de setmana fins a Castro Urdiales (Cantàbria), per a participar a les regates populars de San Andrés, a la ciutat càntabra, amb motiu de les celebracions del patró de la ciutat.
Dissabte al matí els cambrilencs es van dedicar a entrenar al "foso", espai cobert que serveix per a millorar la tècnica del rem i que permet entrenar quan la meteorologia és adversa. I per la tarda, es van dedicar a entrenar sobre les embarcacions amb les que l'endemà els tocaria remar. El club cambrilenc va participar amb una trainerilla i un batel en categoria masculina, i amb tres batels, en la categoria mixta. Totes dues embarcacions són típiques del nord, la trainerilla consta de sis vogadors en línia i un timoner i els batels, quatre vogadors en línia i un timoner.

Les regates es van celebrar el diumenge 27 de novembre al port de Castro Urdiales que estava ple de gent, sota un sol radiant i amb molt bona mar. Les regates de trainerilles eren sobre un camp de regates de 3.000 metres amb cinc ciavogues i les de batels, de 2.000 metres amb tres ciavogues. Els resultats van ser molt bons, ja que en la regata de trainerilles, els cambrilencs van assolir la segona posició, tot i que és una embarcació que només van poder provar el dissabte a la tarda. Pel que fa a les regates de batels, la tripulació Cambrils A és la que es va fer amb el primer lloc, i per tant, va guanyar la Bandera de San Andrés de batels mixtes.

Aquest és el tercer any que el club cambrilenc participa en aquestes regates en el marc de l'estreta col·laboració que mantenen els Vogadors de Cambrils amb la Sociedad Deportiva de Remo de Castro Urdiales, amb continus intercanvis d'estades entre els dos clubs.

Comenta aquest article