Societat

Can Bosch i Rincón de Diego conserven l'estrella Michelin de cara al 2012

Per Redacció

 
 
 A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat Costa. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol, en unes imatges de desembre de 2005
Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego conserven l'estrella Michelin en la guia del 2012. El restaurant Can Bosch manté l'estrella Michelin per 27è any consecutiu mentre que el restaurant Rincón de Diego l'obté per setè any consecutiu. Els dos restaurants cambrilencs, juntament amb el restaurant el Torreó de l'Indià, de Xerta, són les úniques estrelles Michelin de la demarcació de Tarragona. El repartiment de les estrelles Michelin per al 2012 es va donar a conèixer ahir a la nit en el decurs d'un sopar celebrat a l'hotel Palace de Barcelona.
En aquesta edició, Catalunya ha perdut sis estrelles Michelin, les tres que tenia el restaurant El Bulli, una del restaurant Can Fabes, que passa de tres a dues, i dues corresponents a dos restaurants que han tancat portes, el Drolma i el Lluçanès. Per contra guanyen una estrella el restaurant Àbac, de Barcelona, que passa d'una a dues, i el Casamar, de Llafranc.
En total, Catalunya té dos restaurants amb tres estrelles Michelin, El Celler de Can Roca, de Girona, i el Sant Pau, de Sant Pol de Mar. Amb dues estrelles n'hi ha cinc; el Can Fabes, de Sant Celoni; les Cols, d'Olot; el Miramar, de Llançà i l'Àbac i el Lasarte, de Barcelona. Amb una estrella Michelin hi ha un total de 37 restaurants a Catalunya.

Comenta aquest article