Societat

Es crea el Consell Consultiu de Serveis Socials amb l'objectiu de "fomentar l'associacionisme i la interrelació ciutadana"

Per Redacció

La Junta de Govern Local va acordar el passat divendres, 18 de novembre, la creació del Consell Consultiu de Serveis Socials, amb l'aprovació de la seva "Normativa de funcionament i organització". L'acord de Govern va arribar després d’una reunió de treball, celebrada el dilluns 14 de novembre, al voltant d’aquesta normativa, que va tancar el procés iniciat l’any 2010, amb l’objectiu de crear aquest nou òrgan.

Els principals objectius del Consell són crear un espai ampli i estable de reflexió, fomentar l’associacionisme i la interrelació ciutadana, assessorar i donar elements per a la validació dels programes socials amb incidència en el municipi i promoure la complementarietat entre les administracions públiques, les entitats i les empreses de caràcter social i privat. Segons la seva normativa, l'estructura i composició és la següent: la presidència és per a l'alcaldessa o la regidora de Benestar Social, Salut i Família, mentre que la vicepresidència serà escollida entre els membres de les associacions i entitats que conformen l'òrgan, en una propera reunió.

Cambrils va ser un dels 14 municipis que l'any 2010 va formar part del Pla Pilot per potenciar la participació en serveis socials en els ens locals, impulsat pel Departament de Benestar Social i Família. En quest Pla també hi van participar nou Consells Comarcals.

A aquesta darrera reunió del passat divendres hi van participar 14 persones representants de diferents entitats i organismes de Cambrils.

Comenta aquest article