Societat

19 matrimonis cambrilencs celebren les seves Noces d'Or amb una jornada festiva

Per Berta Ruiz

Els 19 matrimonis homenatjats al hall de l'Ajuntament

Aquest passat dissabte, un total de 19 matrimonis cambrilencs van celebrar les seves Noces d'Or, els seus 50 anys de casats. La jornada de celebració va començar amb una missa a la parròquia de Santa Maria, on van ser rebuts per la regidora de Benestar Social, Salut i Família de l'Ajuntament –Lluïsa Rom, i on les dones van ser obsequiades amb un ram de flors. Després de la missa, tots els homenatjats es van fer una foto col·lectiva a l'altar de l'església. Tot seguit, la comitiva es va desplaçar fins a la Casa de la Vila, on van ser rebuts per l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i pels regidors del consistori Carme Cros, Ramon Llobet, Dani Milan, Cinta Ballesté, Carmen Quintana i Lluïsa Rom. Abans d'entrar a la sala de plens, nova fotografia de grup al vestíbul de l'Ajuntament, al costat dels gegants cambrilencs.

A continuació, els matrimonis van entrar a la sala de plens, acompanyats amb la música de la marxa nupcial. A dins, l'alcaldessa els hi va adreçar unes paraules, on va destacar valors tan importants com la comprensió, la paciència, l'entrega i l'amor per aconseguir complir 50 anys de matrimoni. També va destacar que tots plegats formen part de la història de Cambrils, on molts hi van néixer i molts d'altres hi van arribar de joves i hi van arrelar amb els seus fills i ara, néts. Després de les paraules de l'alcaldessa, Lluïsa Rom va llegir el poema "Els llaços de l'amor" de Glòria Vilar, dedicat a tots els presents. A continuació, Mercè Dalmau i els diferents regidors van fer el tradicional lliurament d'obsequis als homenatjats. Per tancar l'acte institucional al consistori, també hi va haver una breu actuació de l'Escola Municipal de Música i un petit refrigeri al vestíbul de l'Ajuntament. La festa va seguir amb un dinar de germanor al restaurant Rovira.

Les parelles homenatjades

Les parelles homenatjades van ser les següents: Juan Beltran Benavent i Consuelo Gracia López; José Gallego Romera i Rocío Durán Ortega; Ramon Escardó i Torró i Rosa Maria Blasco i Gil; Vicenç Sentís Berengué i Rosa Domingo Cabestany; Juan Llaveria Piqué i Maria Pijoan Rom; Josep M. Font Mulet i M. Isabel Villalba Rabasa; Juan Maria Rom Guzmán i M. Rosa Pallejà Príncep; Jorge Garreta Bulto i Maria Vallverdú Remola; Cesar Pijoan Font i Josefa Llaveria Font; Joaquim Llorens Gironés i Roser Sánchez Comas; Josep M. Mas Martorell i Magdalena Salsench Rofes; José Pellisé Prats i Maria Carmen Martínez Martisella; Salvador Bonet Salvat i Ana Maria Grau Llaveria; Domingo Capafons Blanch i M. Cinta Vidal Martí; Jordi Mur Cardona i Enriqueta Castroverde Parra; Alberto Fraga Masip i Ascensión Olagüe Peco; Cassià Castells Domingo i Dolors Casals Magriñà; Benjamí Cabrera Argentó i M. Pilar Tomàs Martí; Jorge Cots Sangrà i Francisca Ferre Pujol; Manuel Antonio Cejas Aguilera i Carmen Morillo Saldaña i Francisco Sanlorenzo Yborra i Emilia Soler Muñoz.

Comenta aquest article