El Club Nàutic Cambrils queda campió en la categoria catamarà interseries en la Setmana Catalana de Vela

Imatge d'arxiu de la regata Optimist, on el Club Nàutic ja va demostrar el seu bon estat de forma

Gran actuació dels representants del Club Nàutic Cambrils en les diverses categories que van competir en la 25a Setmana Catalana de Vela Trofeu Bifrutas 50 aniversari del Saló Nàutic Internacional de la Ciutat de Barcelona, que es va disputar el passat cap de setmana en aigües barcelonines. Amb unes condicions meteorològiques adverses que van dominar el litoral, amb vent de nord-oest, pluges intenses i ratxes de vent superiors als 20 nusos, els regatistes cambrilencs en les categories de catamarà, optimist i 4.7 van demostrar el seu bon estat de forma.

Àlex Domènech i Vicens Ribes, liders en catamarà interseries

Àlex Domènech i Vicens Ribes van aconseguir el liderat en la categoria catamarà interseries després de vèncer en una intensa lluita contra els representants del Club Nàutic Sitges i la Surfera de Girona, mentre que en la categoria F18, els regatistes cambrilencs Josep Ribé i Marc Basquens van quedar segons per darrere de Club Nàutic Rosel.

Ruper Harvengt queda segon en la categoria optimist (grup 2)

Per altra banda, en la categoria optimist, el club cambrilenc va aconseguir una segona posició de la mà de Rupert Harvengt en el grup 2, que només va ser superat per Pol Áviña del Club Nàutic Palamós. Aquesta categoria havia estat dominada en les competicions de dissabte per una altra representant local, Mar Vergens, que va finalitzar el trofeu en sisena posició. Altres posicions destacades del club en aquesta categoria van ser per a Òscar Torrente que va quedar en la posició 30, Júlia Bono que va quedar en la 52, Marina Fargas en la 55 i Ricard Castellví en la 56. El grup 1 d'optimist va estar dominat per Luis Mas i Beatriz Muro dels clubs nàutics de Vilassar i Salou. El representant cambrilenc, Marcelo Cairo, es va mantenir tercer en les dues jornades del trofeu. En aquest mateix grup, Leandre García va finalitzar la prova en el lloc 18, mentre que Lluís Oliva i Míriam Oliva van quedar en els llocs 35 i 37, respectivament.

Bones posicions en la categoria làser

La remuntada de la jornada de diumenge la va protagonitzar Mon Cañellas en la categoria 4.7. Mentre que el dissabte estava en la posició 24, va finalitzar sisè en les proves de diumenge. Pep Nogués, també del Club Nàutic Cambrils, es va mantenir en una excel·lent quarta posició.
En la categoria làser radial, una categoria dominada pels clubs El Balís i El Masnou, cal destacar l'actuació de Joaquim Batista que va quedar en novena posició, mentre que en làser standard, Héctor Calvo va ser setè.