Informació general

Cambrils participa en la presentació de la nova plataforma online de Saborea España que oferta cinc tipus d’experiències gastronòmiques

Per Redacció

Xavier Martí i Manel Morell amb el cuiner i president de Saborea España, Pedro Subijana

 Saborea España va presentar, el passat divendres a Madrid, la nova plataforma de comercialització online www.tastingspain.es, on es podran adquirir, de manera ràpida i senzilla, experiències gastronòmiques en packs, dividits en cinc categories, en les 18 destinacions, entre les quals hi ha Cambrils.

Nova plataforma online de Saborea España

En la presentació d'aquesta plataforma, el regidor de Turisme de Cambrils, Xavi Martí, va assegurar que "avui és un dels dies més importants de Saborea España perquè aquesta presentació és la culminació de dos anys de treball de la marca que ha de representar Espanya internacionalment". El regidor es va mostrar molt satisfet de la nova plataforma i va assegurar que "Cambrils ja és un referent gastronòmic i ara li donarem una projecció internacional".

El regidor cambrilenc va assistir a l'acte, que va tenir lloc a la Masía de José Luis de Madrid, acompanyat del president de l’Associació de Restauradors de Cambrils, Manel Morell. Per la seva banda, la Cooperativa Agrícola de Cambrils també hi va col·laborar amb l’aportació d’oli d’oliva per a la mostra que ha realitzat cadascuna de les destinacions participants.  El cuiner Pedro Subijana, president de Saborea España, va ser l’encarregat de presentar la nova plataforma, i va afirmar que són experiències per conèixer millor la cuina espanyola, viure-la amb els cinc sentits en entorns únics, descobrir els seus secrets de la mà de grans cuiners i gaudir-la.

Cinc experiències gastronòmiques

Les cinc categories d’experiències gastronòmiques que es poden adquirir a la nova plataforma són: familiar, romàntica, amb encant, activa i gourmet. Les destinacions que, de moment, formen part de Saborea España són Cambrils, Badajoz, Ciudad Real, Còrdova, Gijón, Lanzarote, Lleida, Menorca, Murcia, San Sebastián, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Sant Carles de la Ràpita, Tenerife, Valladolid, Vinaròs, Valencia i Saragossa.
A Cambrils, per exemple, s'ofereixen paquets de dos dies d'allotjament i esmorzar en un hotel, un sopar en un restaurant i una visita a la Cooperativa Agrícola amb degustació d’oli D.O. Siurana i productes típics o una excursió amb veler o la visita a un celler.

Comenta aquest article