Esports

Contundents derrotes del Cambrils United i del Marina, empat del FC Cambrils i victòria del Vilafortuny

Per Redacció

El jugador del Cambrils United, Pedro, disputa la pilota a un jugador del Sant Pere i Sant Pau, en el partit que va acabar amb victòria dels tarragonins

Futbol

Segona Catalana

Canonja 2 - FC Cambrils 2

El FC Cambrils es va avançar en un parell d'ocasions al marcador però la Canonja  les va neutralitzar totes dues i al final hi va haver repartiment de punts. El primer gol del FC Cambrils el va fer Alejandro, al minut 4 de la primera part, resultat amb el que es va arribar al descans. A la segona part, al minut 51, la Canonja empatava el partit. Als darrers compassos del matx van venir els altres dos gols. El del Cambrils, obra d'Aguiló, arribava al minut 86 i tres minuts després la Canonja obtenia el definitiu empat.
La propera setmana el FC Cambrils juga a casa davant del Vila-seca.

Tercera catalana

Cambrils United 1 - Sant Pere i Sant Pau 4

El Cambrils United no va ser capaç de donar la sorpresa davant d'un Sant Pere i Sant Pau que es presentava com a primer classificat del grup. El partit només va tenir un clar dominador, ja que els tarragonins es feien notar amb un joc molt creatiu i sempre amb la possessió de la pilota. Tot i tenir el control del partit i jugar molt bé a futbol, el primer gol dels visitants va arribar a la sortida d'un córner, en que la defensa cambrilenca rebutja a fora de l'àrea però el jugador número 8 remata amb una volea sense deixar caure la pilota a terra i marca a la dreta de Dani Vidal. Tot això succeïa als 10 minuts de partit. El Sant Pere i Sant Pau en volia més i en una altra jugada aïllada, en un mal rebuig de la defensa cambrilenca, el davanter tarragoní ho aprofitava per marcar des de l'àrea petita amb un autèntic gol d'oportunista. Tot i anar 0 a 2, l'equip tarragoní seguia fidel al seu estil, dominant en tot moment la possessió de la pilota. Per part del Cambrils United, que no va tenir gairebé opcions d'iniciar contraatacs, va fer el primer xut a porta al minut 43 de partit, cosa que demostra la gran solidesa defensiva de la defensa visitant. Com a jugada polèmica d'aquest primer temps, el penal no xiulat sobre Jonathan, quan es disposava a encarar el porter tarragoní. L'àrbitre va creure que no era penal i va ensenyar targeta groga a aquest per protestar.
La segona va començar d'una manera fulgurant pels interessos del Cambrils United, ja que gràcies al desconcert del Sant Pere i Sant Pau al damunt del terreny de joc, Jonathan va marcar de cap després d'un córner que posava emoció al marcador. Però l'alegria i l'empenta cambrilenca va durar exactament tres minuts, ja que l'àrbitre va assenyalar penal en contra perquè Paolo va desequilibrar un jugador visitant. Paolo va veure doble groga i va ser expulsat. El penal va ser transformat. Amb aquesta acció, però, el partit es va revolucionar ràpidament, i fruit de la frustració i l'enfadament dels locals cap a l'àrbitre, es van originar diverses picabaralles al terreny de joc, que van fer saltar tots els integrants de la plantilla, incloent-hi l'entrenador, Joan Rabassó. Just quan el Cambrils United començava a creure en poder remuntar el partit, l'àrbitre va tornar a aparèixer per xiular un altre penal en contra, aquest cop per interpretar que un defensa cambrilenc havia tocat la pilota amb el braç a dintre de l'àrea. Els visitants no van fallar, i això va fer saltar tots els ànims del Cambrils United. Primer amb protestes dels onze jugadors sobre el terreny de joc, i després amb discussions dels entrenadors i del delegat de camp.El públic també va fer acte de presència, amenaçant contínuament el protagonista del partit.
I per sorpresa de tothom, l'àrbitre, per raons desconegudes, va decidir marxar del camp i abandonar el partit, sense que aquest patís cap agressió ni acció violenta.
Tots els jugadors i les dues banquetes van quedar desconcertades per l'acció de l'àrbitre de marxar, i el partit va finalitzar així, suspès al minut 27 de la represa.
Ara falta saber si aquest partit es tornarà a reprendre en un dia determinat que assigni la Federació Catalana de Futbol o es donarà per finalitzat, donat el resultat d'1 a 4.
El proper partit del Cambrils United serà a La Selva del Camp.

Dos jugadors del Marina intentant treure la pilota a un jugador de La Selva del Camp


Marina 1 - La Selva del Camp 5

Contundent derrota de l'equip cambrilenc davant de la Selva del Camp, en un molt mal partit dels cambrilencs. La primera part va ser força igualada per part d'ambdós equips, malgrat que a les acaballes del primer temps, els visitants van aconseguir avançar-se en el marcador, 0 a 1. Tot i el gol en contra, al Marina encara li quedava tota la segona part per reaccionar i capgirar el marcador. En la represa, els jugadors del Marina no van sortir gens endollats, mentre que els contraris van tenir la sort de cara en totes les ocasions de gol i fins i tot, en els rebots. En el minut 10 de la segona part, arribava el 0 a 2, davant d'un Marina inoperatiu i sense saber reaccionar. En el minut 22, la Selva feia el seu tercer i en el 38, el quart. Gairebé al final del partit, en el minut 40, German feia el gol de l'honor pel Marina, però instants després, la Selva del Camp feia el seu cinquè gol amb el qual arrodonia la golejada. La segona part del partit va ser una autèntica desfeta per a l'equip cambrilenc.
El proper partit del Marina serà al camp de l'Hospitalet de l'Infant.

Porrera 0 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va aconseguir la victòria a casa del Porrera, en un camp força petit i on les condicions climatològiques no van acompanyar. La primera part va ser força tranquila i cap dels dos equips va tenir oportunitats clares per marcar un gol. A la segona part, el Vilafortuny va sortir amb força i va pressionar al Porrera fins que, al minut 15, una xilena de Miguel va posar al capdavant al Vilafortuny.


El proper partit del Vilafortuny serà a casa contra Les Borges.

El CB Cambrils va perdre per un punt davant el Bàsquet Samà


Bàsquet

CB Cambrils 72 - Bàsquet Samà 73

El CB Cambrils va caure derrotat d'un punt en un partit que sempre va tenir coll amunt. El Samà es va començar a imposar al marcador des del principi del partit, arribant a aconseguir un avantatge de 14 punts en aquest primer període. El CB Cambrils va anar per darrera en el marcador durant els tres primers períodes i no va ser fins el quart i darrer que, a falta de cinc minuts per acabar el partit, va aconseguir empatar el marcador i, poc després, posar-se a quatre punts d'avantatge. Aquests darrers minuts van ser molt emocionants i van discórrer amb el marcador molt ajustat. Els cambrilencs van disposar dels darrers 16 segons de possessió, amb el marcador en contra d'un punt, però no van aconseguir remuntar el partit.
El CB Cambrils disputarà el seu proper partit a la pista de La Parròquia CEVG, de Vilanova i la Geltrú.

Un moment del partit entre el Cambrils i el Sant Cugat, que va acabar amb victòria local

Handbol

CH Cambrils 34 - H Sant Cugat 26

Nou triomf de l’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils, que continua sumant els seus partits per victòries. Aquest dissabte es va imposar amb claredat a l’equip del Sant Cugat, que només va aguantar els primers vint minuts de partit.
El partit va començar amb igualtat i els empats es van succeir durant bona part de la primera meitat, però en els últims minuts els cambrilencs van augmentar el ritme i van agafar els primers avantatges, fins arribar al descans amb quatre gols de diferència (16-12).   
L’inici del segon període va ser definitiu. Els locals van sortir molt concentrats i van ampliar ràpidament les distàncies fins a vuit gols (24-16). Els vallesans van intentar diverses defenses per impedir que els cambrilencs anotessin amb facilitat, però en cap moment van poder aconseguir posar en perill la victòria local. Les rendes van anar entre els sis i els nou gols fins al 34-26 definitiu.
La setmana vinent el Cambrils torna a jugar a casa, aquest cop contra el Molins de Rei, que actualment és el líder de la classificació amb dos punts més que els cambrilencs, però havent disputat un partit més.

Handbol base:
Juvenil masculí: CH Cambrils 29 – CE Vendrell 6
Cadet masculí: CE Tortosa 37 – CH Cambrils 29
Cadet femení:    CE Castelldefels 23 – CH Cambrils 27


Un jugador del Mediterrani intenta jugar la pilota davant un jugador de l'Hospitalet

Futbol Sala

Tercera divisió nacional

 Castellbisbal FS 4 - CFS Laguna Cambrils
6

Victòria del Laguna, molt treballada, fora de casa, en un camp difícil. El Laguna va sortir relaxat al camp i molt espès en defensa contra un equip que pressionava molt.  Al minut 5, el Castellbisbal va marcar el primer gol i el Laguna va reaccionar, dos minuts més tard, amb un empat, gol de Cristian. Al minut 10, el Castellbisbal es tornava a avançar al marcador i, minuts més tard, Pitu va aconseguir el gol de l'empat. Al minut 18, un penal a favor del Laguna va avançar-los al marcador.

La segona part va començar amb el resultat de 2-3 a favor del Laguna i el Castellbisbal va sortir amb molta més pressió, dominant el partit al principi. Al minut 23, el Castellbisbal marcava el tercer gol i el Laguna va reaccionar. Al minut 35, Cristian va aconseguir el quart gol i minuts més tard Pitu marcava el cinquè i sisè gol.  Finalment, el Castellbisbal va marcar el quart gol i va acabar el partit amb el 4-6 a favor del Laguna.
El CFS Laguna jugarà el proper partit  casa davant el Sant Vicenç CFS.

Preferent Catalana

CFS Mediterrani G. Sirvent 6 - L'Hospitalet A.E. 8
 
Derrota inesperada la que va patir el Mediterrani a la seva pista contra l'Hospitalet de l'Infant per 6 gols a 8,en un partit on els cambrilencs van pagar molt car els nombrosos errors defensius que un equip tant experimentat en la categoria com l'Hospitalet no va desaprofitar. A l'inici del partit, les coses ja es complicaven pels jugadors cambrilencs, ja que els visitants s'avançaven als dos minuts de joc gràcies a un fort xut des de la llarga distància que va sorprendre a Raúl.Tot i encaixar el primer gol ben aviat ,els jugadors del Mediterrani no van baixar la moral i van començar a dominar el partit transformant-lo en un atac i gol constant davant la porteria visitant.Fruit d'aquest domini va arribar l'empat gràcies a un gol de Fran. Quan millor estava jugant el Mediterrani, una passada precipitada dels davanters cambrilencs va ser interceptada pels visitants els quals gràcies a un contraatac molt ben executat van fer pujar el segon gol al marcador ,i pràcticament no havien tingut temps de celebrar el segon gol que de nou una passada precipitada dels jugadors cambrilencs va ser aprofitada per l'Hospitalet per anotar el tercer gol. Després d'encaixar el quart gol, el Mediterrani va despertar i va començar a desplegar un gran joc ofensiu i disposant de moltes ocasions de gol,fins i tot, dos pals. Només Joan va estar encertat per marcar el segon gol pels cambrilencs i escurçar diferències en el marcador.Però de nou avanç del descans i després d'una jugada d'estratègia en una falta, l'Hospitalet tornava a marcar i deixava el resultat al descans en 2 a 5 al seu favor.

Les coses no van començar gaire bé pel Mediterrani a la segona part. Tot i encaixar tant d'hora el sisè gol, els cambrilencs van continuar tenint fe en remuntar el partit. Fran i  Barragan van poder foradar la porteria visitant col·locant el 3 a 6 i el 4 a 6 respectivament,resultat que donava esperances per com a mínim empatar el partit. De nou, quan millor estava jugant el Mediterrani i més tancat tenia al rival a la seva porteria,un error en atac va ser aprofitat per l'Hospitalet per sortir ràpidament al contraatac i marcar el setè gol.A falta de tres minuts per acabar el partit Fran feia el cinquè gol pels cambrilencs i després d'una mala combinació en atac dels jugadors cambrilencs, l'Hospitalet va marcar el vuitè gol aprofitant que no hi havia porter.
El proper partit, el Mediterrani jugarà a la pista del Futsal Valls.

El Cambrils va aconseguir la victòria davant el Congrés al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Primera Catalana

Cambrils CH 9 - CP Congrés 2

Gran partit de hoquei patins el que es va viure aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports de Cambrils. L'inici del partit va ser de molta vigilància per ambdós equips i no va ser fins a 22’24 minuts del final quan el jugador i capità del Cambrils Jaume Anglès va finalitzar una jugada d’equip fent el primer gol del partit (1-0). A falta de 17 minuts l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Cambrils però el jugador local Arcos no va estar encertat i el porter visitant va desviar la bola. Aquesta errada va desconcertar momentàniament als locals i l’equip visitant no va trigar gaire a tornar l’empat al marcador i quan faltaven 17,36 minuts per al final del partit van marcar de jugada de contraatac (1-1). Uns instants de desconcert per part de l’equip local van donar lloc a que, a falta de 16’00 minuts per finalitzar la primera part, l’equip visitant s’avancés al marcador fent el seu segon gol (1-2).
Aquest resultat a fet posar les piles als jugadors del Cambrils i un minut mes tard, a manca de 15’00 per finalitzar la primera part el jugador local Miki Castel va fer l’empat a dos (2-2). Tot seguit van venir uns minuts de joc brillant per part del Cambrils i en una jugada molt ben trenada, a falta de 9,58 per la finalització de la primera part el jugador Francesc Arcos es va refer de l’errada del penal i va fer pujar el tercer gol al marcador (3-2). Amb el partit controlat, el Cambrils es va dedicar a trenar i trenar jugades que no van acabar en gol per falta d’encert, però a 1,30 minuts de finalitzar la primera part el jugador Jaume Anglès va fer el quart gol (4-2) i va portar la tranquil·litat al marcador i a la grada.
La segona part va començar de la mateixa manera que va finalitzar la primera, amb molt bon joc local i això es va traduir en què en un ràpid contraatac, el jugador Miki Castel va fer el cinquè de la tarda (5-2). Un minut mes tard en una altra jugada molt bonica l’entrenador i jugador del Cambrils, Jordi Mirado, va fer pujar el sisè gol al marcador (6-2) deixant el partit molt ben encarrilat.
A falta de 14,06 minuts per finalitzar el partit, el jugador local Francesc Arcos va fer pujar al marcador el setè gol finalitzant una jugada molt maca de tot l’equip (7-2).
A falta de 6,41 minuts per finalitzar el partit, l’àrbitre va castigar al Congrés amb una falta directa i l’encarregat d’executar-la en aquesta ocasió, el jugador Engelbert, va fer pujar al marcador el vuitè gol de la tarda (8-2). Aquest gol va desconcertar molt als jugadors visitants i només treure del mig del camp els jugadors del Cambrils van prendre la bola als jugadors visitants i de nou Engelbert va fer gol en una jugada personal molt maca (9-2).
Amb aquesta golejada el Cambrils queda situat en la part alta de la classificació i mira amb molt bons ulls el partit del proper cap de setmana, a la pista del Cornellà


Els jugadors cambrilencs en un moment del partit disputat a Vinaròs

Tennis Taula

Preferent
La Selva del Camp "A"  4 - Cambrils "A" Autoplancha platino 2
Gran actuació del jugador de base cambrilenc Marc Marchante. Tot i perdre, l'equip es manté al capdavant de la classificació.

Segona grup "A"
Cambrils "B" Dynamic System 6 - Reus Deportiu "B" 0
Domini total dels jugadors cambrilencs Guillermo Servetti, David Martínez i Carles Ferrer.
 
Promoció (base)
Vinaròs 0 - Cambrils  "A" Gabinete de Accesoria Cambrils 5
Excel·lent actuació dels jugadors de base Senen Alegret i Santi López.


Comenta aquest article