Informació general

Francesc Vallès (PSC): "Són unes eleccions difícils, en un moment difícil, però estem convençuts que les guanyarem"

Per Berta Ruiz

La trobada socialista va tenir lloc al bar del Parc del Pescador, ahir al matí

El Parc del Pescador va acollir ahir al matí una trobada de regidors, afiliats i simpatitzants socialistes de la comarca del Baix Camp, que van trobar-se amb el cap de llista del PSC per Tarragona al Congrés –Francesc Vallès– i la regidora socialista cambrilenca –Ana López–, que tanca la llista tarragonina. Donat que la pluja va fer acte de presència, es va organitzar un esmorzar per a tothom al bar del parc, on va tenir lloc la trobada.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, Francesc Vallès va afirmar que aquestes "són unes eleccions difícils, en un moment difícil, però estem convençuts que les guanyarem. Som a Cambrils per buscar suport i per explicar quines són les nostres prioritats, basades en els drets de les persones, en l'ocupació i en l'activitat econòmica. Estem a Cambrils que és un exemple, un model de creixement ordenat i sostenible i un motor econòmic a través del comerç i el turisme. És una ciutat preparada i on s'ha invertit bé".
D'altra banda, el cap de la llista socialista per Tarragona va criticar que tant CiU com PP hagin estat incapaços de retenir la companyia aèria Ryanair a l'aeroport de Reus, ja que era una injecció de turisme i creixement per a la zona. Vallès va acusar el govern de "deixadesa i mediocritat" i va dir que aquesta "pèrdua suposarà destrucció d'ocupació i efectes negatius per al sector turístic".

Per la seva part, la regidora socialista –Ana López– va afirmar que en aquestes eleccions, "ens juguem quin model de societat volem. Nosaltres volem una societat que tiri endavant, una societat pròspera i forta, tant econòmicament com socialment. Volem una societat moderna, on es tingui molt en compte la sanitat i l'educació".

Comenta aquest article