Informació general

L'alcaldessa de Cambrils i el president de la Cambra de Comerç de Reus es reuneixen per tractar futures col·laboracions conjuntes

Per Cristina Sierra

Un moment de la reunió entre Dalmau i Sanromà, acompanyats per Carme Cros i pels membres cambrilencs de l'executiu

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus –Isaac Sanromà– es van reunir, ahir al migdia, per parlar sobre futures col·laboracions entre l'Ajuntament i la Cambra.  Per aquesta primera visita oficial, Sanromà va comptar amb la presència de tres membres cambrilencs de l'executiu. En aquesta trobada es van tractar, a més, possibles activitats de promoció comercial i es va parlar sobre els interessos del territori.

Dalmau va explicar que des de l'Ajuntament s'ha ofert "tota la col·laboració i la intenció de treballar conjuntament per promoure el comerç". L'alcaldessa va afirmar que aposta per continuar col·laborant en iniciatives per desestacionalitzar el turisme i promoure els productes del territori, com el vi, l'oli o la gastronomia, destacant positivament la Mostra de Vi i Gastronomia, celebrada el passat mes d'octubre. "Seguirem treballant perquè la mostra sigui més potent de cara l'any vinent", va afirmar.

Per la seva banda, Sanromà va destacar que si l'Ajuntament i la Cambra treballen plegats "en comptes de sumar, multiplicarem i s'aconseguirà defensar els interessos del territori". El president va indicar que s'ha de pressionar perquè el govern tiri endavant el projecte de desdoblament de la carretera de Misericòrdia. "Hem de vetllar per no ser a la cua de Catalunya com ens passa moltes vegades". Sanromà va explicar que des de la Cambra s'estudiarà portar algun dels seus serveis a Cambrils, destacant que "per la Cambra, Cambrils és la segona ciutat més important de la nostra demarcació".

Comenta aquest article