Informació general

El Patronat de Turisme assisteix a les fires Fiets Vakantiebeurs d'Amsterdam i CBR de Munich

Per Redacció

El Patronat de Turisme de Cambrils dintre de la campanya de promoció d'hivern ha visitat aquest passat cap de setmana la fira Vakantiebeurs d'Amsterdam. Ha estat una visita de prospecció per analitzar l'organització, el públic i els expositors i estudiar incloure-la en el programa de fires del municipi per a l'any vinent.

La fira està especialitzada en el cicloturisme i el turisme actiu, uns sectors en els quals Cambrils està apostant molt fort. En breu, es presentarà un plànol de rutes per fer en bicicleta des de Cambrils i que arriben a diferents racons de la Costa Daurada. Seran un total de 14 rutes de diferents nivells i quilòmetres. Per altra banda, s'està treballant amb la Regidoria de Medi Ambient en l'edició, per a enguany, d'un plànol de rutes ecoturístiques i d'una guia que exposa diferents propostes per conèixer en profunditat el municipi ja sigui a peu o en bici.

Aquesta és una fira molt especialitzada dirigida a un públic majoritàriament entre els 35 i els 60 anys d'edat, tot i que també gaudeix d'un bon nombre de públic jove. L'any passat va rebre un total de 7.800 visitants.

La delegació del Patronat de Turisme va visitar també aquest passat cap de setmana la fira alemanya CBR de Munich. Cambrils hi va participar en l'espai comú del Corner de la Costa Daurada. La importància d'aquesta fira ve marcada pel públic final a qui va adreçada, interessat en el sol i platja i rutes turístiques, un dels principals atractius de la Costa Daurada.

Comenta aquest article