Esports

Golejada del FC Cambrils al Bonavista i victòries del United i del Vilafortuny

Per Redacció

Pau Aguiló, un dels golejadors de la tarda, és perseguit per un jugador del Bonavista en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 8 - Bonavista 1

Pluja de gols del FC Cambrils, ahir a la tarda, davant el cuer del grup, el Bonavista, un equip que encara no ha aconseguit cap punt aquesta temporada i que ahir va rebre un seriós correctiu. Tot i això, va ser el Bonavista qui es va avançar al marcador, al minut 29 de partit. El Cambrils va donar la volta al marcador en dos minuts, poc abans de la mitja part, amb gols de Garcia i de Pau Aguiló. Tot just reprendre's el partit a la segona part van començar a caure els gols al cistell dels cambrilencs. Borràs, al minut 47, iniciava la ratxa golejadora que van seguir Caballos, amb dos gols, Grau, Fernández i una altra vegada Borràs. El Bonavista es va mostrar totalment inofensiu i impotent per aturar l'allau de gols i de joc dels cambrilencs. Un resultat com aquest no es veu gaires vegades i ens hem de remuntar al 3 de novembre del 2002 quan el FC Cambrils, que militava a la Primera Territorial, va guanyar al Torreforta per un contundent 8 a 0.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp de la Canonja.

Tercera Catalana

Alcover 1 - Cambrils United 2

Partit accidentat el que es va disputar ahir a la tarda al camp de l'Alcover, que va acabar amb una tangana final i amb la compareixença dels Mossos d'Esquadra al camp. Tot va venir provocat per una picabaralla entre jugadors quan ja s'estava als darrers minuts del descompte. la jugada que ho va originar era prop d'un córner i els aficionats de l'Alcover, una vintena de persones, van envair el terreny de joc. El partit es va donar per acabat i els jugadors del Cambrils United van haver de córrer per arribar als vestuaris. Però els aficionats de l'Alcover, entre 30 i 40 persones, estaven esperant la sortida dels jugadors cambrilencs i va haver de ser el delegat del Cambrils United qui truqués als Mossos d'Esquadra per a demanar ajut i garantís la sortida de la delegació cambrilenca.
En el terreny esportiu, el Cambrils United va disposar de clares ocasions per obrir el marcador a la primera part però no ho va aconseguir. El 0 a 1 no va arribar fins el minut 70 de partit i va ser obra de Jonhatan. El 0 a 2 el va fer Pedro, al minut 85 de joc, d'un xut des de mig camp. El gol de l'Alcover va arribar ja al minut 90 i l'aldarull final, en el darrer minut del temps afegit.
La propera setmana el Cambrils United rep el Escola SPSP, el líder del grup.

Escola SPSP 1 - Marina 0

El Marina va perdre tres punts en el camp de l'Escola SPSP, líder de la classificació. El Marina va continuar amb la mateixa línia de joc mostrada en els últims partits i en els darrers minuts va patir la lesió d'un dels seus jugadors. Les dues parts de joc van estar força igualades però al minut 39 de la segona part, el Sant Pere i Sant Pau va marcar el gol de la victòria.
La propera setmana el Marina jugarà a casa contra La Selva.

Un jugador del Vilafortuny i un del Vimbodí lluiten per una pilota en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Quarta Catalana


Vilafortuny 3 - Vimbodí 0

Partit plàcid pel Vilafortuny que va derrotar al Vimbodí per tres a zero. Tot i el resultat favorable, el Vilafortuny va tenir moltes més ocasions de gol que no va saber aprofitar. El primer gol del partit el va marcar Aleix al minut 20. El 2 a 0 l'aconseguia Pelos al minut 40. A la segona part, al minut 52 de partit, Miguel posava el definitiu 3 a 0 al marcador.
La propera jornada el Vilafortuny jugarà al camp del Porrera.

Bàsquet

CB Viladecans B 78 - CB Cambrils 69

El Cambrils va anar pel davant en el marcador durant els vuit primers minuts de partit. A partir d'aquí, el Viladecans es va avançar en el marcador i ja va anar guanyant fins el final del partit gràcies, en part, a una major efectivitat en els triples, ja que en va aconseguir 11. Tot i l'efectivitat encistelladora del Viladecans, el Cambrils no es va donar per vençut i va plantar cara fins el final i es va posar a cinc punts en el darrer minut del partit. Però un parcial de 4 a 0 a favor dels locals va deixar el marcador en els 9 punts de diferència.
La propera setmana el CB Cambrils juga a casa contra el CB Samà.

Hoquei

CP Castellet 6 - Cambrils CH 2

Partit jugat aquest divendres passat amb un final negatiu per als interessos del Cambrils.
El partit va tenir unes fases molt marcades de joc. Els primers 10 minuts del partit van ser nefastos per als jugadors del Cambrils, i així gairebé a l'inici del partit, els locals feien el primer d'un fort xut directe  (1-0). Uns minuts més tard feien el segon gol després que un defensor cambrilenc desviés un fort xut des de fora de l'àrea. Al minut 10, una ràpida jugada del Castellet acabava amb la bola al fons de la xarxa del Cambrils fent inútil l’intent de parada del porter Joan Tàsies (3-0). A partir d’aquest tercer gol, el Cambrils va començar a jugar a hoquei i les ocasions es van anar succeint una darrera l’altra sense gens de sort i sense fer cap gol, fins que a 11 minuts de finalitzar la primera part una jugada del Cambrils era rematada al fons de la xarxa local pel jugador Miki Castel fent el primer gol. La dinàmica del Cambrils en aquesta fase del partit va ser molt bona i va donar els seus fruit quan, un altre cop, Miki Castel finalitzava una gran jugada fent pujar el segon gol al marcador (3-2) donant esperances de remuntar el partit.
La segona part va començar de la mateixa manera que la primera, i uns minuts molt negres de joc del Cambrils van fer que al minut 3 del començament, el Castellet marqués el seu quart gol. Sense temps de reaccionar, i quan es jugava el minut 8 de la segona part, el Castellet feia el cinquè (5-2) i al minut 9, el sisè i definitiu gol del partit (6-2).
D’aquí al final del partit la mala sort, un gran Castellet i una desafortunada actuació arbitral no van fer possible que el Cambrils escurcés el marcador.
Una de les notes positives del partit va ser la tornada a les pistes d'alguns jugadors que estaven lesionats i de l'actuació d'Engelbert que va jugar uns minuts i va deixar detalls de la seva categoria, tot i que encara no està en el seu millor moment de forma.
El proper partit serà el dissabte 5 de novembre al Palau Municipal d'Esports, a les 18.30 hores, contra el CP Congrés.

Un jugador del CFS Laguna remata a la porteria del Montserrat Monistrol en el partit disputat el dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol Sala


Tercera divisió nacional

CFS Laguna Cambrils 8 - Montserrat Monistrol P.B 0


El Laguna Cambrils va demostrar una gran superioritat contra un rival que es va mostrar espès i no va posar dificultat en el joc. El Montserrat Monistrol és l'actual cuer del grup i encara no ha sumat cap punt. Els primers minuts van ser de tanteig i ràpidament van arribar dos gols del Laguna al minut 7 i al minut 11 per part de Patrick i Alex, respectivament. Amb el 2-0 anaven al descans.
La segona part va ser un recital del Laguna, que va marcar 8 gols més, deixant sense possibilitats a la remuntada per part del Montserrat Monistrol.  Els autors dels gols van ser: Alex, minut 24; Pitu, minut 26; Patrick, minut 30; Albert, minut 31; Patrick, minut 37 i Cristian, minut 38.
La propera setmana jugarà contra el Castellbisbal.

Preferent catalana

CFS El Catllar 3 - CFS Mediterrani G.Sirvent 5

 
El Mediterrani va tornar a retrobar-se amb la victòria en el partit disputat a la pista del Catllar, on va tornar a demostrar que es capaç de jugar a un gran nivell durant molts minuts. A la primera part els jugadors del Mediterrani van estar molt entonats en general, mostrant en moltes estones un joc molt fluïd que provocava gran desconcert a l'equip contrari. Però el bon joc del Mediterrani no va arribar fins que no va rebre el primer gol. A partir d'aquest moment i durant la resta de la primera part, el Mediterrani va ser el clar dominador del partit, i just a la jugada següent d'haver encaixat el primer gol, Joaquín empatava el partit aprofitant una gran passada d'Isidro. Més tard,Isidro aprofitava una passada al segon pal per avançar al Mediterrani en el marcador, i arran d'un contraatac molt ben construït pels jugadors cambrilencs, Isidro, de nou, feia el 1 a 3, resultat amb el que s'arribaria al descans.

El descans no li va anar gaire bé al Mediterrani ja que va canviar totalment d'actitud i va passar al conformisme. Això, unit a la bona predisposició i a les ganes de remuntar el partit per part del Catllar, va provocar que el control del partit passés a mans del Catllar, el qual va posar setge a la porteria del Mediterrani que només es podia defensar. Quan havien passat vuit minuts de la segona part i arran d'una falta, el Catllar va fer el segon gol i va donar emoció al partit. Però tal i com havia passat en el primer temps,el gol encaixat va fer despertar als jugadors del Mediterrani, que van tornar a entrar en el partit i pocs minuts després d'encaixar el segon gol, una gran jugada on Fran va aprofitar una gran passada amb d'Isidro per anotar el quart gol que donava de nou tranquil·litat als jugadors del Mediterrani. Per arrodonir la seva bona actuació en el partit, Isidro va fer el cinquè gol aprofitant una passada en llarg del porter Raul quan el Catllar ja jugava amb porter jugador. A falta de deu segons per finalitzar el partit, i després d'un error arbitral, el Catllar va poder escurçar la diferència en el marcador. Els últims segons van ser de tràmit i el resultat de 3 gols a 5 a favor del Mediterrani ja no es va moure.

Aquest resultat permet al conjunt cambrilenc  escalar posicions en la classificació fins a situar-se en el quart lloc de la classificació a dos punts del segon i el tercer classificat.

Tennis taula

Segona territorial
Lira Manfred Vendrell "C"  3 - Cambrils "B" Dynamic System 4
Partit molt igualat que es va decantar del costat cambrilenc després de la disputa del dobles.
Cal destacar les actuacions de Guillermo Servetti, Carles Ferrer i la promesa local, Marc Marchante
 
Tercera territorial 
Cambrils "C" Fonda Montserrat 5 - Mets 1
Excel·lent joc dels cambrilencs Juan Velasco, Raúl Mora i Albert Gutiérrez.
La resta d'equips del club no van jugar.

Comenta aquest article